up_icon
Cameras Sony

Sony ZV-1 II: Η νέα κάμερα της εταιρείας, ιδανική για vloggers

24 Μαΐου 2023 Techgear Team

Sony ZV-1 II: Η νέα κάμερα της εταιρείας, ιδανική για vloggers

Η Sony κυκλοφορεί την νέα, δεύτερη γενιά της ZV-1 στη σειρά φωτογραφικών μηχανών για vlog ZV, την ZV-1 II, η οποία περιλαμβάνει τα πολυπόθητα και δημοφιλή χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στην αγορά. Με ευρύτερη γωνία λήψης από την ZV-1, η ZV-1 II βοηθά τους vlogger να κάνουν πιο ελκυστικές αφηγήσεις με συναρπαστικά φωτογενή ποιότητα εικόνας.

Με τον αισθητήρα εικόνας Exmor RS 1.0-type (περίπου 20,1 ενεργά megapixel), τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ X και το φακό ZEISS Vario-Sonnar T* 18-50mm F1.8-4, η ZV-1 II επιτρέπει σε δημιουργούς πολλών επιπέδων δεξιοτήτων να απολαμβάνουν εξελιγμένες δυνατότητες. Από τον ευρυγώνιο φακό 18-50mm που μπορεί να καδράρει τα πάντα, από ομαδικές selfies μέχρι στενούς εσωτερικούς χώρους ή δυναμικές καταγραφές καθημερινών σκηνών, μέχρι την αναγνώριση πολλαπλών προσώπων,η οποία αναγνωρίζει πολλαπλά πρόσωπα και προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να διατηρεί όλα τα πρόσωπα ευκρινή και καθαρά κατά τη λήψη selfie που περιλαμβάνουν δύο ή τρία άτομα, η ZV-1 II είναι η προηγμένη φωτογραφική μηχανή για vlog σε ένα compact σώμα που την κάνει ιδανική για ταξίδια.

sony-zv-1-ii.jpg


Ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά για vloggers & δημιουργούς περιεχομένου βίντεο

Η ZV-1 II διαθέτει μια σειρά από νέα και δημοφιλή χαρακτηριστικά που θα δώσουν τη δυνατότητα στους δημιουργούς να αποτυπώνουν καλύτερο περιεχόμενο. Εξαιρετικά ευρεία γωνία και ζουμ - η ευρεία γωνία θέασης 18mm καθιστά εύκολη τη λήψη ελκυστικά φωτογενής εικόνας με ολόκληρη τη σκηνή - ειδικά στην απόσταση από την οποία τραβάτε selfie με το χέρι. Το οπτικό ζουμ 18-50mm και το Clear Image Zoom μεγεθύνουν ομαλά τις εικόνες ελαχιστοποιώντας την απώλεια ποιότητας εικόνας για να δημιουργήσετε ποικιλία στα βίντεο αλλάζοντας τη γωνία θέασης.

 • Αισθητήρας τύπου 1.0 με διακόπτη Bokeh που δίνει όμορφο Bokeh εφέ με αποεστίαση του φόντου με ένα απλό άγγιγμα.

 • Ευφυές μικρόφωνο 3 καψουλών - Στη λειτουργία Auto, η φωτογραφική μηχανή αναγνωρίζει ανθρώπινα πρόσωπα ή αντικείμενα και αλλάζει αυτόματαiv την κατεύθυνση του ενσωματωμένου μικροφώνου ([Front] ή [All Directions]). Στη χειροκίνητη λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε [Front] για selfies, [Rear] κατά τη λήψη με αφήγηση ή [All Directions]. Το φίλτρο ανέμου που περιλαμβάνεται εξασφαλίζει καθαρή εγγραφή του ομιλητή όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο. Η απλή στη χρήση σύνδεση χωρίς καλώδιο στο Multi Interface Shoev και η υποδοχή μικροφώνου 3,5 mm καθιστούν εύκολη τη σύνδεση εξωτερικών μικροφώνων.

 • Η λειτουργία Cinematic Vlog Setting ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για εύκολη λήψη φωτογραφιών χώρου με τη χρήση φωτογραφικής μηχανής vlog. Παρέχει τη δυνατότητα λήψης εντυπωσιακών φωτογραφιών με ένα άγγιγμα. Απλώς αγγίξτε το εικονίδιο της λειτουργίας στην οθόνη και η φωτογραφική μηχανή θα ρυθμίσει αυτόματα ένα μέγεθος CinemaScope (2,35:1) και ένα ρυθμό καρέ 24 fpsvii, όπως και σε μια κινηματογραφική ταινία. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε τη λήψη από την οθόνη για να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε LOOKs και τέσσερα MOODs

 • Creative Look που υποστηρίζει 10 προκαθορισμένες επιλογές εμφάνισης για να ταιριάζει στις δημιουργικές σας προτιμήσεις και λειτουργίες απεικόνισης επαγγελματικού επιπέδου.

 • Το Face Priority AE και το Soft Skin Effect ανιχνεύουν αυτόματα και άμεσα τα πρόσωπα και ρυθμίζουν την έκθεση για να βελτιστοποιήσουν τη φωτεινότητα του προσώπου, ανεξάρτητα από τον φωτισμό. Το εφέ απαλού δέρματος εξομαλύνει το δέρμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου κατά τη βιντεοσκόπηση.

 • Fast Hybrid AF System - Ακόμα και σε λήψεις υψηλής ευκρίνειας 4K, όπου απαιτείται ακριβής εστίαση, η φωτογραφική μηχανή διατηρεί τις εικόνες ευκρινείς με το ίδιο Fast Hybrid AF system που συναντάμε στις φωτογραφικές μηχανές της σειράς α. Η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με AF Transition Speed για την επιλογή της ταχύτητας εστίασης κατά την εγγραφή βίντεο και AF Subject Shift Sensitivity για τον έλεγχο της εστίασης σύμφωνα με την κίνηση του θέματος και το περιβάλλον. Επιπλέον, το Real-time Eye AF μπορεί να διατηρεί με ακρίβεια την εστίαση σε ανθρώπους ή ζώα τόσο για φωτογραφίες όσο και για ταινίες.

 • Ρύθμιση παρουσίασης προϊόντος - η οποία παρέχει εύκολη λήψη βίντεο παρουσίασης προϊόντων με ομαλές μεταβάσεις εστίασης από το πρόσωπό σας στο αντικείμενο που προβάλλετε.

 • Λειτουργία λήψης S&Q, η οποία επιτρέπει την επιλογή έως και 5x αργής ή έως και 60x γρήγορης κίνησης για να προσθέσετε ένταση στις καθημερινές σκηνές. Ο συνδυασμός των ρυθμών καρέ λήψης και εγγραφής μπορεί πλέον να ρυθμιστεί μέσα από μία οθόνη.

 • Ευαισθησία ISO που εκτείνεται από 125 έως 12800- επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή να καταγράφει ευκρινείς εικόνες με λιγότερο θόρυβο, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 • Hλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας Active Mode το περιεχόμενο μπορεί να καταγραφεί ενώ περπατάτε ή βρίσκεστε σε κίνηση, ιδιαίτερα ωφέλιμη για λήψεις με το χέρι. Χρήσιμη για κινηματογραφικές λήψεις με το χέρι και λήψεις αργής και γρήγορης κίνησης.

 • Ενσωματωμένο φίλτρο ND - για μείωση της έκθεσης κατά τρία στοπ και δυνατότητα για όμορφο εφέ bokeh φόντου ακόμα και σε συνθήκες με πολύ φωτεινότητα.

sony-zv-1-ii-1.jpg


Compact και ελαφριά για εύκολη φορητότητα, ευχρηστία, και συνδεσιμότητα

Η ZV-1 II είναι ιδανική για χρήση εν κινήσει: tο compact και ελαφρύς σώμα της μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε μια τσέπη ή μια μικρή τσάντα, ακόμη και με τον οπτικό φακό ευρείας ζουμ. Η ZV-1 II υποστηρίζει διαφορετικά στυλ κινηματογράφησης με την οθόνη μεταβλητής γωνίας κατάλληλη για selfie, την εύχρηστη λαβή σώματος (ή με προαιρετική λαβή GP-VPT2BT), τη φιλική προς το χρήστη διάταξη πλήκτρων και χειριστηρίωνxi και την ένδειξη εγγραφής στην μπροστινή πλευρά του σώματος. Η οθόνη έχει επανασχεδιαστεί με ένα έντονο, ευδιάκριτο κόκκινο πλαίσιο που καθιστά εμφανές πότε βρίσκεται σε εξέλιξη η εγγραφή. Φόρτιση με ρεύμα εύκολα μέσω ενός ακροδέκτη USB Type-C.

Οι δημιουργοί μπορούν να συνδέονται και να μοιράζονται περιεχόμενο εύκολα με την πλατφόρμα Creators' Cloud της Sony και την εύκολη σύνδεση με smartphone. Η εφαρμογή Creators' App μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της ZV-1 II από ένα smartphone, την παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας της φωτογραφικής μηχανής και των μέσων, την επεξεργασία της ημερομηνίας και των ονομάτων της φωτογραφικής μηχανής και την εύκολη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβηχτεί, ακόμη και στο παρασκήνιο. Η εφαρμογή Creators' Appxii παρέχει επίσης έναν εύχρηστο τρόπο για την ενημέρωση του λογισμικού της φωτογραφικής μηχανής.

Για εύκολη ζωντανή μετάδοση υψηλής ποιότητας, απλώς συνδέστε το ZV-1 II σε έναν υπολογιστή ή ένα smartphone xiii με ένα καλώδιο USB που διατίθεται στα καταστήματα (δεν περιλαμβάνεται) για να τη χρησιμοποιήσετε ως κάμερα web. Κάντε το βίντεό σας πιο ελκυστικό σε διαδικτυακές συναντήσεις και ζωντανές μεταδόσεις, χρησιμοποιώντας το Creative Look για να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματος και να ρυθμίσετε την απόχρωση. Τα πρόσωπα θα φαίνονται πιο καθαρά και φωτεινά (Face Priority AE) και τα μάτια θα παραμένουν εστιασμένα (Real-time Eye AF).

sony-zv-1-ii-2.jpg

Σχεδιασμός φιλικός προς το περιβάλλον και με έμφαση στην προσβασιμότητα

Εκτός από τη δέσμευση της Sony για ένα βιώσιμο μέλλον με παγκόσμιες δράσεις όπως το Road to Zero και τον στόχο για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για το 2030, η ZV-1 II έχει αναπτυχθεί ειδικά με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Ανακυκλωμένα υλικά, όπως το SORPLAS, χρησιμοποιήθηκαν έμπρακτα για το σώμα της φωτογραφικής μηχανής, μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο χωρίς να θυσιάζεται η λειτουργικότητα. Το μοναδικό ανακυκλωμένο χαρτί "Original Blend Material" της Sony, το οποίο δεν χρησιμοποιεί πλαστικό και ανακυκλώνεται εύκολα, χρησιμοποιείται για τις επιμέρους συσκευασίες. Χρησιμοποιώντας υλικά όπως μπαμπού, ίνες ζαχαροκάλαμου και ανακυκλωμένο χαρτί που συλλέγονται από την αγορά, είναι φιλική προς το περιβάλλον και υψηλής ποιότητας.

Η ZV-1 II περιλαμβάνει χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που διευκολύνουν τη λειτουργία με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ανάγνωσης οθόνης για άτομα με προβλήματα όρασης. Τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας επιτρέπουν σε όλους να απολαύσουν τη λήψη και την αναπαραγωγή. Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία ανάγνωσης οθόνηςxv, το κείμενο στις οθόνες του μενού διαβάζεται δυνατά. Η λειτουργία ανάγνωσης οθόνης μπορεί να ενεργοποιηθεί ενεργοποιώντας τη λειτουργία [Screen Reader] στην καρτέλα [Setup]. Η ένταση της λειτουργίας ανάγνωσης οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της ρύθμισης [Sound Options]. Εκτός από τα παραπάνω, η ZV-1 II περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργίες που βοηθούν στην επίτευξη ακριβούς εστίασης σε διάφορα θέματα. Η λειτουργία Real-time Eye AF μπορεί να αναγνωρίσει και να εστιάσει αυτόματα σε ανθρώπους ή ζώα, [Human] ή [Animal], ή και η λειτουργία Real-time Tracking. Οι λειτουργίες Μεγέθυνση Εστίασης και Peaking διευκολύνουν τη χειροκίνητη εστίαση, ενώ λειτουργίες όπως η Touch Focus, Touch Tracking και Touch Shutter επιτρέπουν στο χρήστη να εστιάσει, να παρακολουθήσει και να τραβήξει απλά αγγίζοντας το θέμα στην οθόνη. Χαρακτηριστικά προσβασιμότητας της ZV-1 II (στοιχεία που αναφέρονται στις προδιαγραφές): Ανάγνωση οθόνης, Touch AE, Focus Magnifier, Peaking Display, Real-time Eye AF, Real-time Tracking, Touch Focus, Touch Tracking, Touch Shutter, Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας και Προσαρμοσμένη λειτουργία.

Διαθεσιμότητα

Η νέα ZV-1 II θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο του 2023 μέσω επιλεγμένων εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Sony.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Canon EOS R100: Επίσημα η νέα compact mirrorless κάμερα της εταιρείας

24 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία της EOS R100, μιας μηχανής ειδικά σχεδιασμένης για όσους θέλουν να διαφυλάξουν στιγμιότυπα από τον ποιοτικό χρόνο που περνούν με την οικογένεια και τους φίλους τους· είναι η ...

Nikon Z 8: Η νέα full-frame mirrorless κάμερα της εταιρείας σε compact σώμα

13 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Nikon πρόσθεσε την ισχυρή και ευέλικτη Nikon Z 8 στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless της σειράς Z. Συνδυάζοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά της Z 9 σε ελαφρύ σώμα, η ολοκαίνουργια νέα Z 8 ...

Canon PowerShot V10: Η πρώτη compact σχεδιασμένη ειδικά για vloggers

11 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Canon παρουσιάζει την PowerShot V10, μια ελαφριά και εύχρηστη μηχανή για vlogging που απευθύνεται σε όσους θέλουν να μοιράζονται με φίλους και ακόλουθους τις περιπέτειές τους, χωρίς να κουβαλούν μεγάλο ...

Sony ZV-E1: Η νέα compact mirrorless full-frame κάμερα της εταιρείας

30 Μαρτίου 2023 Techgear Team

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τη νέα ZV-E1, μια φωτογραφική μηχανή για vlog με εναλλάξιμο φακό και αισθητήρα εικόνας Full-Frame 35mm υψηλής απόδοσης για την απόλυτη εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου. Τοποθετημένη ...

Canon EOS R8: Η πιο ελαφριά full frame κάμερα

08 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την EOS R8, μια νέα mirrorless μηχανή full frame, η οποία κληρονομεί τεχνολογίες από την εξαιρετικά ικανή EOS R6 Mark II. Με σχεδίαση και μέγεθος παρόμοιο με αυτό της EOS RP, αυτό το μοντέλο...

Canon EOS R50: Η νέα compact mirrorless για δημιουργούς περιεχομένου

08 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει τη νέα EOS R50 για τους δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα από το smartphone τους. Με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, εντυπωσιακό ήχο και πεντακάθαρες στατικές ...

Canon EOS R6 Mark II: Η ταχύτερη και πιο προηγμένη full-frame mirrorless μηχανή της εταιρείας

02 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την EOS R6 Mark II, την ταχύτερη και πιο προηγμένη full-frame mirrorless μηχανή μέχρι σήμερα, επεκτείνοντας το πρωτοποριακό σύστημα EOS R. Προσφέρει ρυθμό συνεχούς λήψης 40 fps, εκπληκτική ...

Sony Alpha 7R V: Η νέα mirrorless κάμερα της εταιρείας με AI στην αυτόματη εστίαση

27 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Sony ανακοίνωσε την Alpha 7R V (μοντέλο ILCE-7RM5) ως τη νεότερη φωτογραφική μηχανή της σειράς R στη δημοφιλή σειρά mirrorless φωτογραφικών μηχανών Alpha με εναλλάξιμους φακούς. Η Alpha 7R V συνδυάζει τον ...

Sony ZV-1F: Η νέα compact κάμερα για vloggers

13 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τη νέα κάμερα για vlog ZV-1F. Με δημιουργική δύναμη, εύχρηστες λειτουργίες για vlogging, προηγμένη συνδεσιμότητα και φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες, είναι η νέα κάμερα για ...

Sony FX30 4K Super 35: Η νέα Cinema Line 4K φωτογραφική μηχανή για κινηματογραφιστές

30 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Sony είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νεότερη προσθήκη στην δημοφιλή κατηγορία Cinema Line, την FX30 (μοντέλο ILME-FX30). Η νέα FX30 4K Super 35 είναι μια compact φωτογραφική μηχανή για ...

Loader
please wait
techgear_icon