Η μουσική υπηρεσία SoundCloud αναβαθμίστηκε και είναι διαθέσιμη σε όλους

Η δημοφιλής μουσική υπηρεσία SoundCloud αναβαθμίζεται και πλέον είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση για όλο τον κόσμο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Βερολινέζικη εταιρεία σε επίσημο post, φέρνοντας ολοκαίνουργιο σχεδιασμό και πολλές νέες λειτουργίες.

SoundCloud

Οι καλλιτέχνες έχουν τώρα τη δυνατότητα να μεγαλώσουν το κοινό τους, μιας και προστέθηκε λειτουργία repost για τα τραγούδια ή τα sets τους (κάτι σαν retweet), έτσι ώστε να εμφανίζονται στα streams των φίλων τους και να είναι πιο εύκολη η αναζήτηση-εύρεση τους.

SoundCloud Explore

Επιπλέον, τώρα είναι δυνατόν να πατήσετε το play σε ένα τραγούδι και να συνεχίζετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα χωρίς να υπάρχει διακοπή, ενώ όσοι δεν ξέρετε τι ψάχνετε, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα τη λειτουργία Explore που σας παρουσιάζει ό,τι πιο νέο και δημοφιλές.

SoundCloud Stream Share

Ακόμη, το σύστημα σχολιασμού έχει βελτιωθεί σημαντικά με σωστά χρονολογημένα σχόλια, προστέθηκαν shortcuts, νέο activity tab που σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τα τεκταινόμενα σχετικά με τη μουσική σας, νέα λειτουργία shuffle για τα τραγούδια που έχετε επιλέξει ότι σας αρέσουν και πολλά άλλα.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο νέο SoundCloud τώρα!

Loading