Spotify Lite: Αυτή είναι η ελαφριά έκδοση της μουσικής υπηρεσίας

Έφτασε η σειρά του Spotify να λανσάρει και αυτή μια πιο ελαφριά έκδοση για την mobile εφαρμογή της δημοφιλούς μουσικής υπηρεσίας, από την οποία όπως είναι λογικό αφαιρούνται ορισμένες λειτουργίες έτσι ώστε να μειωθεί ο όγκος που καταλαμβάνει στη συσκευή και οι απαιτήσεις σε δεδομένα.

Το Spotify Lite σε καλωσορίζει με μια λίστα από playlists και τα πιο πρόσφατα τραγούδια που έχεις ακούσει. Η μπάρα πλοήγησης στο κάτω μέρος περιλαμβάνει τρεις επιλογές: Home, Search και Favorites, επομένως, λέιπουν τα Radio, Browser και Your Library. Ξεχνάμε, επίσης, το Spotify Connect που εκμεταλλεύεται το WiFi για να ακούς μουσική σε άλλες συσκευές στο σπίτι.

Σε ό,τι αφορά το μενού των ρυθμίσεων, οι επιλογές δεν περιλαμβάνουν την ποιότητα της μουσικής και το επίπεδο έντασης, αλλά μπορείς να ορίσεις ένα μηνιαίο όριο κατανάλωσης δεδομένων (250MB, 500MB, 750MB, 1GB, 2GB και 3GB). Επίσης, δεν υποστηρίζεται η offline έκδοση της υπηρεσίας, ακόμη και αν είσαι Premium χρήστης.

Το μέγεθος του Spotify Lite είναι μόλις 15MB (αντί των σχεδόν 100MB της κανονικής έκδοσης) και είναι διαθέσιμο δωρεάν σε επιλεγμένες χώρες για την ώρα.

Spotify Lite - [Google Play Link]

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Loading