Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017 δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση της EA για την E3 2017. Το Star Wars Battlefront II μπορεί να ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Απρίλιο, τα αποκαλυπτήρια, ωστόσο, του multiplayer mode στην μεγαλύτερη έκθεση gaming στον κόσμο είναι γεγονός ότι έχουν μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την προσμονή του κοινού.

Στο νέο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, θα δείτε ότι η εταιρεία έχει μεγαλώσει τόσο πολύ τον κόσμο του παιχνιδιού έτσι ώστε να χωρέσει χαρακτήρες, τοποθεσίες, γεγονότα και οχήματα που καλύπτουν όλα τα επεισόδια της θρυλικής σειράς από το 1977 μέχρι σήμερα. Από τον Darth Maul, τον Chewbacca και τον Yoda, μέχρι την Rey και τον Kylo Ren, όλοι θα είναι playable χαρακτήρες στο multiplayer mode, ενώ θα δούμε βελτιωμένη διαχείριση για τα οχήματα και πολλές αποστολές στο Διάστημα.

Σε ό,τι αφορά το single player mode, η ιστορία λαμβάνει χώρα στην περίοδο των 30 ετών που μεσολαβεί μεταξύ του Return of the Jedi και του The Force Awakens και θα μας βάζει στον ρόλο μιας αξιωματικού της Αυτοκρατορίας, η οποία προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αυτοκράτορα και του Darth Vader.

Το Star Wars Battlefront II θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για Windows PC, PS4 και Xbox One.

 

Advertisements