Star Wars: Rogue Squadron, η νέα ταινία ετοιμάζεται για τον Δεκέμβριο του 2023

Με το Star Wars: The Rise of Skywalker τελειώσαμε οριστικά (;) με την ιστορία που ξεκίνησε ο George Lucas τη δεκαετία του ’70, αλλά θα έχετε αντιληφθεί πως η Disney δεν πρόκειται να αφήσει την κότα με τα χρυσά αυγά τόσο εύκολα. Η εταιρεία ανακοίνωσε πληθώρα νέων σειρών που κινούνται γύρω από τον κόσμο του Star Wars και μια νέα ταινία με τίτλο Star Wars: Rogue Squadron.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή στη μετά-Skywalker εποχή και η σκηνοθεσία ανατέθηκε για πρώτη φορά σε γυναίκα: την Patty Jenkins (Wonder Woman 1984). Η ιστορία θα ακολουθήσει μια ομάδα πιλότων που μάχονται για το καλό, σε μια χρονική περίοδο αρκετά μετά από τα γεγονότα του The Rise of Skywalker.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας τοποθετεί την πρεμιέρα του το Δεκέμβριο του 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading