Star Wars: Squadrons, ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται στις 2 Οκτωβρίου 2020

Η EA αποκάλυψε πριν από λίγο το νέο Star Wars: Squadrons, ένα παιχνίδι που αναπτύσσει η Motive Studios σε συνεργασία με τη Lucasfilm και υπόσχεται ότι θα μας βυθίσει σε μια έντονη εμπειρία αερομαχίας σε πρώτο πρόσωπο, τόσο στο campaign όσο και στο multiplayer mode.

Η υπόθεση του Star Wars: Squadrons λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi και ειδικότερα μετά τη μάχη του Endor. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν μεριά (Αυτοκρατορία ή Αντίσταση) και θα υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι χαρακτήρες, με αρκετές εκπλήξεις από πολύ γνωστά πρόσωπα του Star Wars. Στο multiplayer υπάρχει το Dogfights ως παραδοσιακό deathmatch mode, αλλά και το Fleet Battles όπου νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα καταστρέψει πρώτη τη ναυαρχίδα του αντίπαλου στόλου.

star-wars-squadrons-2.jpg


Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το Star Wars: Squadrons θα προσφέρει πολλές επιλογές διαμόρφωσης των σκαφών (X-Wing, A-Wing, Y-Wing, U-Wing, TIE Fighter, TIE Interceptor, TIE Bomber, TIE Reaper), τόσο στο κομμάτι των επιδόσεων, όσο και σε καθαρά διακοσμητικό επίπεδο.

Το Star Wars: Squadrons θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2020 για PS4, Xbox One και Windows PC, αλλά και για VR headsets. Φυσικά, υποστηρίζει cross-play για να παίζεις με τους φίλους σου ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ο καθένας.

Loading