Steelrising: Ξεκινά η beta σήμερα, δείτε το νέο trailer

Το Steelrising είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ταυτόχρονα όμως ανοίγει στις 25 Αυγούστου στις 10:00 π.μ. CEST η beta για όλους τους παίκτες που προπαρήγγειλαν το παιχνίδι.

Η beta περιλαμβάνει δύο levels: τα Saint Cloud και Les Invalides. Οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν διάφορες κατασκευές και πολλά όπλα, να βρουν το αγαπημένο τους στυλ παιχνιδιού ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, τα οποία είναι replayable κατά βούληση.

Οι παίκτες θα ανακαλύψουν το Παρίσι του 18ου αιώνα που αναδημιουργήθηκε από την ομάδα Spiders με το Hôtel des Invalides ή το Château de Saint Cloud. Για να ανακαλύψουν το υπόλοιπο Παρίσι, θα πρέπει να περιμένουν την κυκλοφορία στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά μερικά από τα παριζιάνικα μνημεία που εκπροσωπούνται στο παιχνίδι αποκαλύπτονται στο νέο τρέιλερ "Recreating Paris".

Εμπνευσμένο από πολυάριθμες ιστορικές πηγές, το στούντιο Spiders έχει αναδημιουργήσει μερικά από τα εμβληματικά μνημεία της παρισινής πρωτεύουσας, όπως το Λούβρο, την Παναγία των Παρισίων ή το Les Invalides, αλλά και αρκετά μνημεία που έχουν πλέον εξαφανιστεί, όπως το Grand Chatelet, το Pont au Change ή την περίφημη Βαστίλη.

Το 1789 είναι το έτος της καταιγίδας της Βαστίλης και η έναρξη της πτώσης της μοναρχίας. Το Steelrising απεικονίζει μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας: τι θα γινόταν αν ο βασιλιάς Λουδοβίκος XVI, ο οποίος αγαπούσε την κατασκευή ρολογιών, είχε κατασκευάσει έναν στρατό ρομπότ ικανό να καταστείλει την εξέγερση; Ισχυρός και αμείλικτος, αυτός ο στρατός δεν λυπάται κανέναν και τιμωρεί βίαια τους αντάρτες. Το Παρίσι καίγεται και αιμορραγεί. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά σφαγιάζονται συστηματικά.

Η Aegis, ένα ρομπότ που δημιουργήθηκε ως χορεύτρια για την ευχαρίστηση της Αυλής, είναι τώρα πολεμίστρια και σωματοφύλακας της Μαρίας-Αντουανέτας. Η βασίλισσα έχει αναθέσει στην Aegis να διασχίσει το Παρίσι, όπου οι μηχανές σπέρνουν τον τρόμο. Κάθε μάχη με αυτούς τους μηχανικούς εχθρούς είναι μια πρόκληση όπου οι ικανότητες του παίκτη δοκιμάζονται σοβαρά. Αυτό είναι το τίμημα για όσους θέλουν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας.


Loading