Street View: Προς κατάργηση η αυτόνομη εφαρμογή της Google

Ακόμα μία αυτόνομη εφαρμογή - υπηρεσία της Google θα πάρει τον δρόμο της απόσυρσης από τα καταστήματα εφαρμογών Google Play και App Store, καθώς δεν υφίσταται πραγματικός λόγος ύπαρξης της από τη στιγμή που προσφέρεται η λειτουργία της σε άλλη, απόλυτα δημοφιλή υπηρεσία της εταιρείας.

Ο λόγος για το Street View που παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να βλέπουν τους δρόμους σε 360°, αλλά όπως γνωρίζετε όλοι πολύ καλά, η ίδια δυνατότητα παρέχεται και μέσα από την υπηρεσία Google Maps. Όπως επιβεβαίωσε η Madison Gouveia, εκπρόσωπος της Google, το Street View θα αποσυρθεί από τα καταστήματα εφαρμογών τον Μάρτιο του 2023 και παράλληλα θα σταματήσει η υποστήριξη της με νέες ενημερώσεις για όσους την έχουν ήδη εγκατεστημένη στις συσκευές τους.

Η αλήθεια είναι ότι άργησε χαρακτηριστικά η Google να καταργήσει την αυτόνομη εφαρμογή Street View, από την στιγμή που υπάρχει αντίστοιχη λειτουργία στο Google Maps. Βέβαια, μέσα από το Street View δινόταν η δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάσουν οι ίδιοι δικές τους φωτογραφίες από τις περιοχές που επισκέπτονται, κάτι που ήταν πολύ χρήσιμο για δρόμους απ’ όπου δεν πέρασε ποτέ το Street View car της εταιρείας για χαρτογράφηση.

[via]

Loading