Δε βλέπουμε κάθε μέρα τα μεγάλα sites να σπαταλούν το χρόνο τους για να βοηθήσουν κάποιον μεμονωμένο χρήστη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, το StumbleUpon άφησε για λίγο στην άκρη τις δουλειές του, προκειμένου να βοηθήσει έναν χρήστη του να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Για όσους δε γνωρίζουν, το StumbleUpon αποτελεί ένα μέσο για να ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα websites, είτε μέσω των προτάσεων των φίλων σου είτε από άλλους χρήστες με παρόμοια ενδιαφέροντα με σένα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος Tyrel αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Marquita. Ώντας, μάλιστα, φανατικοί χρήστες του StumbleUpon, o Tyrel επικοινώνησε με την εταιρεία μήπως μπορούσε να τον βοηθήσει στην πρόταση γάμου του, η οποία όλως παραδόξως δέχτηκε!

Σύμφωνα με τη StumbleUpon:

Όταν ο Tyrel επικοινώνησε με την ομάδα μας, οι μηχανικοί μας έστησαν ένα ειδικό session στο λογαριασμό της Marquita τη στιγμή που μας υπέδειξε ο Tyrel. Ο Tyrel επέλεξε διάφορες ιστοσελίδες με θέμα την αγάπη, οδηγώντας στην τελική του πρόταση κατά την οποία εμφανίζονταν φωτογραφίες του ίδιου να κρατά διαφορετικές ταμπέλες οι οποίες κατέληγαν στο τελικό μήνυμα 'Θα με παντρευτείς;'

Φυσικά όλα πήγαν καλά και η απάντηση ήταν θετική. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις της έκπληκτης Marquita:

[πηγή mashable]
Advertisements