Super Mario Maker 2: Το νέο δωρεάν update σου επιτρέπει να φτιάξεις ολόκληρο παιχνίδι Super Mario!

Ένα μεγάλο και δωρεάν update είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ώρες για το Super Mario Maker 2. Η Nintendo πρόσθεσε το World Maker mode στο παιχνίδι του Nintendo Switch, δίνοντας έτσι στους gamers τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εξολοκλήρου δικούς τους World Maps!

Μέχρι πρότινος υπήρχε μόνο η επιλογή για δημιουργία ξεχωριστών διαδρομών και πιστών, αλλά το σημερινό update ανοίγει τους ορίζοντες για να συνδέσεις μεταξύ τους τις πίστες σου σε έναν ενιαίο World Map που θα φέρει την υπογραφή σου. Αν λάβετε υπόψιν ότι υπάρχει η δυνατότητα για δημιουργία έως 8 διαφορετικών World Maps (δηλαδή συνολικά 40 πίστες), τότε πρακτικά δίνεται στον καθένα το εργαλείο να φτιάξει το δικό του πλήρες παιχνίδι Super Mario!

Ακόμη, το δωρεάν update φέρνει στο Super Mario Maker 2 και τα επτά διαφορετικά Koopalings (το καθένα με το δικό του μοτίβο κίνησης), τα Phanto και Mechakoopas για να ανεβάσεις το επίπεδο δυσκολίας της πίστας σου, αλλά και πληθώρα από power-ups για να μην αποθαρρύνεις εντελώς όσους επιχειρήσουν να παίξουν τη δημιουργία σου.

Loading