Σύντομα θα μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις απευθείας από το Gmail χωρίς την εφαρμογή Meet

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Google Workspace, οι χρήστες του Gmail θα μπορούν πλέον να καλούν ο ένας τον άλλον στο Google Meet εντός της ομώνυμης εφαρμογής Gmail και όχι αποκλειστικά από την εφαρμογή Meet. Η Google μετατρέποντας την υπηρεσία Gmail σε μία υβριδική πλατφόρμα, αποσκοπεί στη διευκόλυνση της συμμετοχής των χρηστών σε κλήσεις.

Σύμφωνα με την Google:

Η κλήση Google Meet είναι μια απρόσκοπτη εμπειρία έναρξης μιας κλήσης βίντεο ή ήχου μεταξύ ενός ή περισσότερων συμμετεχόντων, συμπληρώνοντας πιο δομημένες, προγραμματισμένες τηλεδιασκέψεις. Η πρόθεσή μας είναι να φέρουμε την κλήση Meet στο περιβάλλον του Workspace, και αυτό θα έρθει πρώτο στην εφαρμογή Gmail για κινητά.

Σημειώνεται ότι η Google αναμένεται να εφαρμόσει τις αλλαγές στους χρήστες των επιχειρήσεων τις προσεχείς εβδομάδες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Google]

Loading