Tacoma και Next Up Hero διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Ξεκίνημα των καλοκαιρινών προσφορών στο κατάστημα Epic Games Store με εκπτώσεις έως 75% σε πληθώρα τίτλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε δωρεάν παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα. Το κατάστημα προσφέρει τα Tacoma και Next Up Hero δωρεάν για όλους τους χρήστες, αρκεί να τα προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους έως και τις 30 Ιουλίου 2020.

Το Tacoma αποτελεί δημιουργία της Fullbright (Gone Home) και είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης στημένο σε έναν διαστημικό σταθμό όπου κάτι δεν πάει καλά. Το πλήρωμα του Lunar Transfer Station Tacoma ξεκινούσε την καθημερινή ρουτίνα του, όταν ξαφνικά τους βρήκε η καταστροφή και επικράτησε χάος. Στόχος σου να ανακαλύψεις τι συνέβη, μελετώντας και την περίεργη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης του σταθμού.

Το Next Up Hero είναι ένα online co-op παιχνίδι από τη Digital Continue, το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα χαρακτήρων για να επιλέξεις και dungeon creator mode. Τα γραφικά είναι σχεδιασμένα στο χέρι και περιλαμβάνει κάποια βασικά στοιχεία RPG, καθώς οι ήρωες αναβαθμίζουν τα στατιστικά τους με την πρόοδο τους στα dungeons.

Tacoma - [Epic Games Store Link]

Next Up Hero - [Epic Games Store Link]

Loading