Tales from the Borderlands: Έρχεται στο Nintendo Switch στις 24 Μαρτίου 2021

Οι κάτοχοι του Nintendo Switch έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα τρία επεισόδια της σειράς Borderlands μέσα από τη Legendary Collection που είναι διαθέσιμη για την παιχνιδοκονσόλα της Nintendo, αλλά πολύ σύντομα θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους και το spin-off της σειράς που δημιούργησε η Telltale Games.

Στο πλαίσιο του Nintendo Direct επιβεβαιώθηκε ότι το Tales from the Borderlands θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 24 Μαρτίου 2021. Σε αντίθεση, βέβαια, με τα παιχνίδια Borderlands, το συγκεκριμένο είναι περισσότερο adventure με κάποια ψήγματα μάχης στη φιλοσοφία των The Walking Dead και The Wolf Among Us. Αποτελείται από 5 επεισόδια (διάρκεια περίπου 2 ώρες το καθένα) και οι αποφάσεις που παίρνεις με τους δύο πρωταγωνιστές (Rhys και Fiona) διαμορφώνουν ανάλογα και την εξέλιξη της ιστορίας.

Μπορεί να κυκλοφόρησε το μακρινό 2014, παρόλα αυτά, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που σίγουρα θα βρει το κοινό του και στο Nintendo Switch.

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading