TCL

TCL NXTPAPER 11: Το νέο tablet με την πρωτοποριακή οθόνη που θυμίζει χαρτί

Η TCL ανακοίνωσε στο MWC 2023 την επέκταση του χαρτοφυλακίου tablet με τα νέα TCL NXTPAPER 11, TCL TAB 11 και την αναβαθμισμένη τεχνολογία TCL NXTPAPER.

Φωτεινότητα χωρίς συμβιβασμούς και απαράμιλλη προστασία των ματιών - TCL NXTPAPER 2.0

Καθώς ο μέσος ημερήσιος χρόνος οθόνης αυξάνεται, η TCL ανέπτυξε το NXTPAPER το 2021 για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να εργάζονται και να απολαμβάνουν ψυχαγωγία χωρίς να διακυβεύεται η υγεία των ματιών. Χάρη στις καινοτομίες software και hardware, το TCL NXTPAPER 2.0 είναι έως και 150% φωτεινότερο από το πρωτότυπο. Εκθαμβωτικό με έως και 500 nits, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινη ευκρίνεια οθόνης ακόμη και κάτω από τον πιο λαμπερό ήλιο, κάνοντας τη χαλάρωση έξω με την τελευταία ταινία, απολαυστική. Αυτή η φωτεινότητα επιτυγχάνεται, υπερβαίνοντας τα επίπεδα TÜV στην μείωση της μπλε ακτινοβολίας, διατηρώντας παράλληλα τα πραγματικά χρώματα και τη βαθιά αντίθεση στις εικόνες στις οθόνες του.

Το TCL NXTPAPER 2.0 σημαίνει ότι οι συσκευές TCL NXTPAPER είναι πλέον ακόμα πιο εύχρηστες σε έντονο φως χάρη στην τεχνολογία αντιθαμβωτικής οθόνης, ενσωματώνοντας πολυεπίπεδη προστασία οθόνης – διαχέοντας το φως αντί να το αλλοιώνει. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος, προστατεύοντας περαιτέρω τα μάτια κατά την παρατεταμένη χρήση.

tcl-nxtpaper-11.jpg


Εκθαμβωτική οθόνη και απόλυτη προστασία των ματιών - TCL NXTPAPER 11

Επωφελούμενο από το NXTPAPER 2.0, το TCL NXTPAPER 11 προσφέρει μια άνετη εμπειρία θέασης σε οποιαδήποτε κατάσταση ή γωνία. Ακόμα και κοιτώντας το από το πλάι. Η οθόνη 2K 11-ιντσών προσφέρει γραφικά κορυφαίας ποιότητας, βελτιωμένα περαιτέρω από το AI Boost για ευκρινείς, καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Περιλαμβάνοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά παραγωγικότητας, το TCL NXTPAPER 11 βοηθά στην εξισορρόπηση εργασίας και παιχνιδιού. Διοργανώστε βιντεοκλήσεις με την μπροστινή wide-angle 8MP κάμερα και ακούστε καθαρά με τετραπλά ηχεία και διπλά μικρόφωνα. Το απλό UI TCL διευκολύνει το multi-tasking - απλώς χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Split Screen ή τη λειτουργία Floating Window για να αποκτήσετε αυτήν την αίσθηση διπλής οθόνης σε ένα tablet.

tcl-nxtpaper-11-2.jpg


Για όσους προτιμούν τα hardbacks και τα notebooks από τους e-readers και την πληκτρολόγηση, το TCL NXTPAPER 11 είναι σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσει. Η επίστρωση οθόνης nano-chemical υλικών και η γραφίδα T-pen χαμηλού λανθάνοντος χρόνου με ευαισθησία πίεσης επιπέδου 4096 προσφέρουν μια ρεαλιστική και ομαλή αίσθηση όπως το χαρτί και το στυλό κατά τη λήψη σημειώσεων ή τη σχεδίαση. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία ανάγνωσης του TCL NXTPAPER που μιμείται το εφέ κλίμακας του γκρι ενός παραδοσιακού βιβλίου, το TCL NXTPAPER 11 είναι ιδανικό για τους λάτρεις τόσο της παράδοσης όσο και της τεχνολογίας.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από μια τεράστια μπαταρία 8000 mAh, δίνοντάς σας αυτοπεποίθηση για να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας ή να χαλαρώσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και αν οι άλλες συσκευές σας δεν μπορούν να συμβαδίσουν, η αντίστροφη φόρτιση του TCL NXTPAPER 11 σημαίνει ότι καμία από τις τεχνολογίες σας δεν θα ξεμείνει από ενέργεια όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

tcl-nxtpaper-11-1.jpg


Θεαματική κινηματογραφική ροή - TCL TAB 11

Είτε κάνετε ένα διάλειμμα από τη μελέτη, είτε χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, απολαύστε ψυχαγωγία στην καθαρή οθόνη 11-ιντσών 5:3 2K του TCL TAB 11. Το TCL TAB 11 προσφέρει μια θεατρική εμπειρία με πιο ευκρινείς λεπτομέρειες και πιο πλούσια χρώματα, όλα σε ακόμα χαμηλότερη τιμή από το TCL TAB 10. Χάρη στην αναλογία οθόνης-προς-σώμα 85% και την τεχνολογία TCL NXTVISION, το TCL TAB 11 προσφέρει όμορφη ποιότητα εικόνας με μείωση του μπλε φωτός για την προστασία της υγείας των ματιών.

Με υποστήριξη μνήμης RAM 4GB και έως 64GB χώρο αποθήκευσης βελτιστοποιημένου για απόδοση, το TCL TAB 11 συμβαδίζει με τη δημιουργικότητά σας. Δημιουργήστε τέχνη με την responsive, χαμηλού-λανθάνοντος χρόνου, γραφίδα T-pen που διαθέτει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας για να ζωντανέψει τα σχέδιά σας. Η πανίσχυρη μπαταρία 8000 mAh σημαίνει ότι όταν σας έρθει η έμπνευση, μπορείτε να αφοσιωθείτε πλήρως, χωρίς να διακόψετε για φόρτιση και ως μπόνους παρέχει αντίστροφη φόρτιση σε άλλες συσκευές.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

  • TCL NXTPAPER 11: στα €259, ξεκινώντας από την Ευρώπη το Μάιο 2023 σε επιλεγμένες περιοχές

  • TCL TAB 11 Wi-Fi: στα €229 (4+64GB)

Loading