Μια ακόμα κλασική σειρά του παρελθόντος επιστρέφει μετά από χρόνια με νέο επεισόδιο, απόδειξη ότι τα παιχνίδια που παίζαμε στα νιάτα μας θα μείνουν αθάνατα όσο και αν εξελιχθούν τα γραφικά και το gameplay.

The 7th Guest 3 Screenshot Polygon

Ο πρόλογος αφορά το The 7th Guest 3, το οποίο ανακοινώθηκε από την Trilobyte και θα αποτελέσει το τρίτο επεισόδιο της σειράς horror adventure που εγκαινιάστηκε το 1993 με το πρώτο The 7th Guest και το 11th Hour δύο χρόνια αργότερα. Αμφότερα σημείωσαν τρομερή επιτυχία στα '90s και χαρακτηρίσηκαν ως δύο από τα κορυφαία adventure games της εποχής.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Trilobyte, Charlie McHenry,

"Στον κόσμο του The 7th Guest: 3, θα βρεθείτε και πάλι στην μυστηριώδη και μαγική έπαυλη του κατασκευαστή παιχνιδιών, η οποία έχει ανακαινιστεί και σας περιμένει με νέα παιχνίδια, puzzles και διάφορα αντικείμενα. Αλλά παραμένει στοιχειωμένη, όπως θα διαπιστώσετε σύντομα. Θα μάθετε σύντομα τι πραγματικά συνέβη εκείνη την τρομερή νύχτα..."

Το The 7th Guest 3 θα είναι διαθέσιμο για PC, Mac, iOS και Android σε περίπου έναν χρόνο, οπότε έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας για να παίξετε τα δύο προηγούμενα επεισόδια:

The 7th Guest

The 11th Hour

[via Polygon]

Advertisements