The Ascent: Το νέο cyberpunk action RPG από τους δημιουργούς του Gears of War

Στο πρώτο Xbox 20/20 έγινε και η προβολή του trailer για το The Ascent της Neon Giant, με την τελευταία να αποτελείται από βετεράνους στον χώρο του gaming που έχουν εργαστεί επάνω στα Gears of War και Wolfenstein. Αυτή τη φορά ανέλαβαν την ανάπτυξη ενός cyberpunk action RPG που μπορείς να παίξεις είτε μόνος σου, είτε σε τοπικό co-op multiplayer έως 4 ατόμων είτε σε online co-op.

Ο πλανήτης Veles είναι ένας από τους πολλούς πλανήτες στον Γαλαξία που διοικούνται πλήρως από εταιρείες - κολοσσούς και η δυνατότητα να μετακινηθείς από τον ένα πλανήτη στον άλλο κοστίζει πολύ. Η μεγαλύτερη από αυτές τις εταιρείες είναι η The Ascent Group, στην οποία ανήκουν πρακτικά τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κατοίκων. Ώσπου μια μέρα για κάποιον μυστηριώδη λόγο, η The Ascent Group κλείνει ξαφνικά με αποτέλεσμα τα αυτοματοποιημένα συστήματα της πόλης να πάψουν να λειτουργούν και να προκληθεί χάος. Εξεγέρσεις, αντιπαλότητες και θεωρίες συνωμοσίας εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά και εσύ καλείσαι να ανακαλύψεις τι έχει συμβεί προτού να είναι πολύ αργά για τον κόσμο σου.

Το The Ascent θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για Windows PC (μέσω Steam) και Xbox One, ενώ θα είναι διαθέσιμο ως Smart Delivery τίτλος για το Xbox Series X.

Photo Gallery

Loading