The Elder Scrolls Online: Νέο trailer και πληροφορίες για το νέο expansion

Η Bethesda μας προετοιμάζει για το νέο expansion του The Elder Scrolls Online με ένα αποκαλυπτικό video για το νέο περιεχόμενο που θα έρθει μέσα στο 2020 στο online MMO της ZeniMax. Αυτή τη χρονιά θα έχουμε λανσάρισμα σε 4 φάσεις, με την αρχή να γίνεται στις 18 Μαΐου με το The Elder Scrolls Online: Harrowstorm σε Windows PC και Mac, ενώ στις 2 Ιουνίου θα λανσαριστεί σε Xbox One και PS4.

Μέσα στο ίδιο τρίμηνο θα λανσαριστεί το The Elder Scrolls Online: Greymoor, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο που ανοίγει στους gamers το Δυτικό μέρους του Skyrim, γνωστό για τα χιονισμένα βουνά και την τούνδρα. Η περιγραφή κάνει λόγο για μία από τις πιο σκοτεινές ιστορίες του The Elder Scrolls μέχρι σήμερα και μάλιστα το Greymoor θα συνοδευετεί από ειδικές εκδόσεις με αγαλματίδιο, χάρτη και άλλα collectibles.

greymoor.jpg

Για τα άλλα δύο modules δεν έχουμε επίσημες ονομασίες μέχρι στιγμής, αλλά η Bethesda δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις στο πλαίσιο του E3 2020 τον προσεχή Ιούνιο.

Σχετικά με το gameplay και τη λειτουργικότητα, η Bethesda αναφέρει ότι έχει ενσωματώσει ορισμένα νέα συστήματα. Γι΄ αυτόν τον λόγο, οι gamers θα χρειαστεί να ξανακατεβάσουν το client της εταιρείας όταν θα έρθει η ώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι μικρότερος σε όγκο client (30GB περίπου) και φυσικά μικρότερα patches. Κατά διαστήματα θα ανοίγουν events σε παγκόσμια κλίμακα και θα προστεθεί το Antiquities system για τη συλλογή “αναμνηστικών” από ολόκληρο τον κόσμο του Tamriel.

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει ήδη για όσους ενδιαφέρονται.

Loading