The Expendables 4: Γυρίσματα το φθινόπωρο με Megan Fox και 50 Cent

Οι αγαπημένοι Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren και Randy Couture επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Barney Ross, Lee Christmas, Gunner Jensen και Toll Road στην τέταρτη ταινία The Expendables.

Η ολοκαίνουργια ταινία The Expendables θα έχει και νέες εντυπωσιακές προσθήκες στο καστ με τους Curtis "50 Cent" Jackson, Tony Jaa και Megan Fox να ξεχωρίζουν.

Ο Scott Waugh θα ηγηθεί της σκηνοθεσίας, ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο. Το σενάριο δημιουργήθηκε από τον Spenser Cohen και επιμελήθηκαν οι Max Adams και John Joseph Connolly.

Από το σύνολο των ταινιών Expendables έχουμε απολαύσει μεγάλους αστέρες των ταινιών δράσης του Χόλιγουντ όπως είναι ο Chuck Norris, ο Steve Austin, ο Harrison Ford, η Ronda Rousey και ο Wesley Snipes.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading