The Last of Us Part II: Δείτε το νέο trailer του πολυαναμενόμενου sequel

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο The Last of Us Part II, το sequel του κορυφαίου παιχνιδιού της Naughty Dog που κυκλοφόρησε το 2013 και αναμένεται πλέον στις 19 Ιουνίου 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4. Στο The Last of Us Part II θα ακολουθήσουμε την πορεία της Ellie, η οποία έχει πλέον ενηλικιωθεί και ξεκινά το ταξίδι της με σκοπό να πάρει εκδίκηση.

Η σχετική ηρεμία που είχε βρει στο Jackson διαταράσσεται από ένα βίαιο γεγονός, με αποτέλεσμα η Ellie να αναζητήσει τους υπευθύνους για να αποδώσει δικαιοσύνη. Καθώς τους κυνηγά έναν προς έναν, έρχεται αντιμέτωπη με τις καταστροφικές επιπτώσεις των ενεργειών της στο σώμα και την ψυχή της.

Στο The Last of Us: Part II η ιστορία μας πηγαίνει λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου, με την Ellie να είναι πλέον 19 χρονών, γεμάτη μίσος και επιθυμία για εκδίκηση. Η Ellie θα κληθεί να επιβιώσει, πολεμώντας ταυτόχρονα τα Seraphites που πρωτοείδαμε στο πρώτο μέρος. Φήμες κάνουν λόγο πως ο Joel θα είναι μέσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές, μετά τις πράξεις του στο πρώτο The Last of Us, με την Ellie να στρέφεται εναντίον του όταν μάθει για το τι πραγματικά έκανε.

Loading