The Last of Us Part II και Ghost of Tsushima: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας!

Η αναβολή στην κυκλοφορία του The Last of Us Part II δεν θα είναι τόσο μεγάλη τελικά. Η Sony είχε αποφασίσε να καθυστερήσει επ’ αόριστον το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου παιχνιδού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρόλα αυτά, μια μεγάλη διαρροή πληροφοριών και screenshots έχουν κάνει spoil την υπόθεση και τις ανατροπές για όσους πήραν το ρίσκο να τα δουν.

Όπως και να ‘χει, η Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι το The Last of Us Part II θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Ιουνίου 2020 και εξαιτίας αυτής της κυκλοφορίας, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα πάει λίγο πίσω το λανσάρισμα ενός ακόμη πολυαναμενόμενου παιχνιδιού. Ο λόγος για το Ghost of Tsushima, το οποίο περιμένουμε πλέον στις 17 Ιουλίου 2020 (αντί 26 Ιουνίου 2020).

The Last of Us Part II

Στο The Last of Us: Part II η ιστορία μας πηγαίνει λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου, με την Ellie να είναι πλέον 19 χρονών, γεμάτη μίσος και επιθυμία για εκδίκηση. Η Ellie θα κληθεί να επιβιώσει, πολεμώντας ταυτόχρονα τα Seraphites που πρωτοείδαμε στο πρώτο μέρος. Φήμες κάνουν λόγο πως ο Joel θα είναι μέσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές, μετά τις πράξεις του στο πρώτο The Last of Us, με την Ellie να στρέφεται εναντίον του όταν μάθει για το τι πραγματικά έκανε.

Ghost of Tsushima

Βρισκόμαστε στο έτος 1274. Οι μαχητές Samurai λογίζονται ως οι θρυλικοί υπερασπιστές της Ιαπωνίας μέχρι οι ορδές των ατρόμητων Μογγόλων να εισβάλουν στο νησί Tsushima φέρνοντας τον όλεθρο και να υποδουλώσουν τους ντόπιους. Ως ένας από τους τελευταίους επιζώντες samurai, πρέπει να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου και να αντισταθείς. Η τιμή των samurai, όμως, δεν θα σου δώσει τη νίκη. Θα χρειαστεί να παρεκλίνεις από τις παραδόσεις σου και να μάθεις έναν νέο τρόπο μάχης, τον τρόπο του Ghost, σε μια αντισυμβατική μάχη για την απελευθέρωση της Ιαπωνίας.
Loading