The Last of Us Remastered και MLB The Show 19 δωρεάν τον Οκτώβριο στο PS Plus!

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II, αλλά σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει το πρώτο μέρος του εξαιρετικού παιχνιδιού, τότε έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας και μια καλή ευκαιρία να το κάνετε εντελώς δωρεάν, αρκεί να είστε συνδρομητής στην υπηρεσία PS Plus. Η Sony ανακοίνωσε ότι το The Last of Us Remastered θα είναι το ένα εκ των δύο δωρεάν παιχνιδιών που θα προστεθούν στην υπηρεσία τον Οκτώβριο, με τον άλλο τίτλο να είναι το MLB The Show 19.

The Last of Us Remastered

Εγκαταλελειμένες πόλεις έχουν κυριευθεί από τις δυνάμεις της Φύσης. Ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει μειωθεί δραματικά λόγω μιας μοντέρνας επιδημίας. Οι επιζώντες αλληλοσκοτώνονται για να βρουν τροφή και οπλισμό. Ο Joel, ένας βίαος επιζών, και η Elle, μια γενναία έφηβη με σπουδαία ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας της, καλούνται να συνεργαστούν για να επιβιώσουν καθώς περιηγούνται στις ΗΠΑ.

MLB The Show 19

Το κορυφαίο παιχνίδι μπέιζμπολ στην αγορά με νέα game modes, εκτεταμένο team building και πλούσιες επιλογές στη διαμόρφωση των παικτών με αρκετά στοιχεία RPG. Δημιουργείς τον δικό σου παίκτη και προσπαθείς να ανέλθεις στο κορυφαίο επίπεδο του πρωταθλήματος MLB ή να παίξεις ενάντια σε άλλους παίκτες και θρύλους του αθλήματος. Το ταχύτατο gameplay και το έντονο multiplayer mode θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο για πολλές ώρες παιχνιδιού.

Αμφότερα θα είναι διαθέσιμα για download από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019.

Loading