The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, δείτε 10λεπτο gameplay video

Η Nintendo παρουσίασε πριν από λίγη ώρα ένα ειδικό Nintendo Direct αφιερωμένο στο επερχόμενο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου 2023, ενώ αποκάλυψε ένα 10λεπτο gameplay trailer και τρία Zelda προϊόντα που είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από σήμερα.

zelda-switch.jpg

Ξεκινώντας από το gameplay υλικό, οι βασικές δυνατότητες και το open world περιβάλλον είναι παρόμοιο με αυτό του Breath of the Wild, αλλά υπάρχουν ορισμένες πολύ βασικές διαφορές που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής παραγωγής Eiji Aonuma, ο Link θα έχει την ικανότητα να συγχέει (fuse) διάφορα αντικείμενα μεταξύ τους για να δημιουργήσει custom όπλα, οχήματα και εργαλεία, κάτι αρκετά σημαντικό από τη στιγμή που επιστρέφει το σύστημα υποβάθμισης του εξοπλισμού σου με τη χρήση.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα ικανότητα είναι το Recall που θα σου επιτρέπει να γυρίζεις πίσω τον χρόνο για συγκεκριμένα αντικείμενα (π.χ. κάποιος βράχος που έπεσε από τον ουρανό), αλλά και το εργαλείο Ascend για να σκαρφαλώνεις σε οροφές σε περιοχές όπου μπλοκάρεται ο δρόμος σου. Επίσης, ο Aonuma τόνισε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί και δεν θα υπάρξει καμία άλλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του.

zelda-controller.jpg

Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα, η Nintendo παρουσίασε μια ειδική Tears of the Kingdom έκδοση του Nintendo Switch OLED, ένα αντίστοιχο Switch Pro Controller και μια θήκη μεταφοράς. Τα δύο τελευταία θα είναι διαθέσιμα από τις 12 Μαΐου 2023, ενώ το Zelda-themed Nintendo Switch OLED από τις 28 Απριλίου 2023 χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το παιχνίδι στο πακέτο.

Loading