The Lord of the Rings: Έρχεται νέο παιχνίδι από την Weta Workshop

Το σύμπαν του The Lord of the Rings συνεχίζει να γεννά ιδέες για νέο περιεχόμενο, είτε μιλάμε για ταινίες και σειρές, είτε για video games. Σύντομα περιμένουμε να δούμε την επική τηλεοπτική σειρά The Rings of Power στην υπηρεσία Amazon Prime Video, ενώ λίγο αργότερα αναμένεται το παιχνίδι The Lord of the Rings: Gollum που ήταν να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την παραγωγή της Amazon αλλά πήρε αναβολή για μερικούς μήνες.

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε για ένα ακόμη παιχνίδι Lord of the Rings, το οποίο έχει αναλάβει να εκπονήσει η Weta Workshop και να δημοσιεύσει στην αγορά τη Private Division που ανήκει στην Take-Two Interactive. Η Weta Workshop δεν είναι άλλη από την εταιρεία που κατασκευάσε τα σκηνικά και τα ειδικά εφέ της τριλογίας The Lord of the Rings του Peter Jackson, επομένως, έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από τον συγκεκριμένο κόσμο.

Στην επίσημη ανακοίνωση, η επικεφαλής του τμήματος interactive της Weta Workshop, Amie Wolken, ανέφερε ότι το παιχνίδι θα εστιάσει σε μια ολοκαίνουργια ιστορία στημένη στην Μέση Γη και θα είναι ολότελα διαφορετικό απ’ ό,τι έχουν παίξει μέχρι σήμερα οι gamers.

Το για την ώρα ανώνυμο The Lord of the Rings παιχνίδι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο μέσα στο 2024.

[PrivateDivision]

Loading