The Lord of the Rings: Gollum, νέο trailer ρίχνει περισσότερο φως στον κόσμο του

Η Daedalic Entertainment αποκαλύπτει ορισμένες νέες πληροφορίες για το επερχόμενο The Lord of the Rings: Gollum μέσα από ένα νέο trailer, στο οποίο υπάρχει σχολιασμός από παραγωγό της εταιρείας και ταυτόχρονα παίρνουμε μια καλή γεύση από τον κόσμο που δημιουργεί το studio βασισμένη στα γραπτά του Tolkien.

Από τα χρόνια του ως σκλάβος στο Dark Tower μέχρι τη διαμονή του με τα ξωτικά στο Mirkwood, το Gollum θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο του με κάθε τρόπο μέσα από τρομερά πιστά και λεπτομερή περιβάλλοντα. Το The Lord of the Rings: Gollum είναι ένα cinematic stealth action-adventure που συνδυάζει stealth και parkour gameplay, με την υπόθεση να ξεδιπλώνεται μαεστρικά χάριν στην τεράστια πείρα της Daedalic Entertainment.

Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Smeagol/Gollum και καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν στον σκληρό κόσμο της Μέσης Γης, θα συναντήσουν στην πορεία τους γνώριμους χαρακτήρες όπως ο Gandalf, αλλά και νέους όπως ο Thanduil, ο πατέρας του Legolas. Όλοι οι χαρακτήρες, όπως και το περιβάλλον, θα είναι πιστοί στις περιγραφές του συγγραφέα.

Το The Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading