The Mandalorian και The Book of Boba Fett επιβεβαιώθηκαν ως ξεχωριστές παραγωγές

Με τη λήξη της δεύτερης σεζόν του The Mandalorian και την ανακοίνωση του The Book of Boba Fett δημιουργήθηκε μια σύγχυση στους θαυμαστές της σειράς, καθώς δεν διευκρινίστηκε εάν η τελευταία θα ήταν ξεχωριστή τηλεοπτική παραγωγή ή εάν θα ήταν η τρίτη σεζόν του The Mandalorian, ιδίως όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι οι χαρακτήρες από το The Mandalorian θα εμφανίζονται και στο The Book of Boba Fett.

Ωστόσο, επιβεβαιώθηκε από το American Cinematographer πως το The Book of Boba Fett θα κυκλοφορήσει φέτος το Δεκέμβριο και ότι παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την παραγωγή της τρίτης σεζόν του The Mandalorian. Επομένως, έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές παραγωγές, απλά το The Book of Boba Fett είναι ένα spin-off του The Mandalorian που θα δώσει περισσότερο φως στην πορεία του Boba Fett.

Η λογική λέει ότι η Disney θα περιμένει να περάσουν μερικοί μήνες από την προβολή των επεισοδίων του The Book of Boba Fett προτού βγάλει στον αέρα την τρίτη σεζόν του The Mandalorian, οπότε περιμένουμε την τελευταία μετά το πρώτο τρίμηνο του 2022 στην υπηρεσία Disney+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading