The Medium: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Bloober Team για το Xbox Series X

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα νέα games που ανακοινώθηκαν στο πρώτο Xbox 20/20 είναι και το The Medium της Bloober Team (Layers of Fear, Observer, Blair Witch). Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που βασίζεται σε μια απλή αρχή: πως αλλάζει η αντίληψη σου όταν κοιτάζεις κάτι από διαφορετική γωνία.

Οι gamers θα αναλάβουν τον ρόλο της Marianne, ένα μέντιουμ που στοιχειώνεται από οράματα, ζει και αλληλεπιδρά ανάμεσα στον πραγματικό και τον κόσμο των πνευμάτων. Τα οράματα αυτά την οδηγούν σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στην Κρακοβία, όπου είχε λάβει χώρα μια τραγωδία πριν από πολλά χρόνια και μόνο ένα μέντιουμ μπορεί να βρει τη λύση. Κοιτάζοντας τα πράγματα από τους διαφορετικούς κόσμους, οι gamers θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν κρυμμένα πολλά περισσότερα απ’ όσα φαίνονται και η αλήθεια δεν είναι μόνο μία.

Η εταιρεία δηλώνει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο project της ιστορίας της, το οποίο θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας χάριν στις δυνατότητες του Xbox Series X. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά θα αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Για την ώρα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το trailer:


Photo Gallery

Loading