The Password Game: Η νέα «τρέλα» που σαρώνει το Διαδίκτυο

Κατά καιρούς έρχονται στη δημοσιότητα πολύ ενδιαφέροντα απλοϊκά games που καταφέρνουν να δημιουργήσουν θόρυβο λόγω της πρωτοποριακής ιδέας που κρύβεται πίσω από αυτά. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα του Wordle και του Flappy Bird, ενώ τώρα το νέο κόλλημα ονομάζεται The Password Game.

Πρόκειται για μια δουλειά του Neal Agarwal, ο οποίος το δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του μόλις την περασμένη Τρίτη για να παίξει όποιος επιθυμεί μέσα από τον web browser εντελώς δωρεάν. Το παιχνίδι ξεκινά από μια σχεδόν κενή σελίδα που περιλαμβάνει ένα input box και σε καλεί να δημιουργήσεις ένα password με μόλις 5 γράμματα. Το επόμενο στάδιο είναι να προσθέσεις αριθμό, κεφαλαία-μικρά γράμματα, ειδικούς χαρακτήρες κλπ., μια διαδικασία που γνωρίζουμε καλά από την καθημερινότητα μας στο Διαδίκτυο. Σταδιακά, όμως, οι απαιτήσεις για την δημιουργία του password γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκες, σε βαθμό που ούτε ο ίδιος ο δημιουργός δεν έχει καταφέρει να το τερματίσει!

Όπως δήλωσε ο Neal Agarwal στην ιστοσελίδα Polygon, χρειάστηκε περίπου 2 μήνες για να δημιουργήσει το The Password Game και ήδη βλέπει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες να δοκιμάζουν την τύχη τους.

Μπορείτε να παίξετε το The Password Game από εδώ.

Loading