The Textorcist: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε και έφτασε η ώρα να υποδεχτούμε το νέο δωρεάν παιχνίδι από το κατάστημα Epic Games Store, το οποίο μάλλον έλαβε υπόψιν του πως το ενδιαφέρον έχει στραφεί πλέον στο λανσάρισμα των Xbox Series X/S και PlayStation 5. Γι’ αυτό επέλεξε έναν μάλλον άγνωστο τίτλο για την πλειοψηφία των gamers, το The Textorcist, το οποίο έχουμε περιθώριο μέχρι την επόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 για να το προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας.

Το The Textorcist είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που σε βάζει στον ρόλο ενός πρώην πάστορα που εξασκεί ταυτόχρονα και το επάγγελμα του εξορκιστή. Το περιβάλλον θυμίζει 16bit dungeon game και η ιδιαίτεροτητα του gameplay έχει να κάνει με το γεγονός ότι δακτυλογραφείς τις λατινικές λέξεις που εμφανίζονται επάνω από το κεφάλι του ήρωα Ray Bibbia με σκοπό να νικήσεις του εχθρούς σου (κάτι σαν το Nanotale).

The Textorcist - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading