The Wolf Among Us και The Escapists δωρεάν στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει ακάθεκτη τη διανομή δωρεάν παιχνιδιών μέσα από το κατάστημα Epic Games Store και αυτή τη φορά επιστρέφει με δύο τίτλους, το The Escapists και το The Wolf Among Us, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στην προσωπική βιβλιοθήκη σας έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2019.

Το The Escapists είναι ένα όμορφο indie game που δημιουργήθηκε μετά από μια επιτυχημένη καμπάνια στην πλατφόρμα Kickstarter και κυκλοφόρησε το 2015. Στόχος σου είναι να καταστρώσεις ένα επιτυχημένο σχέδιο απόδρασης από μια φυλακή, με την εμπειρία του gameplay να είναι όντως κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Το The Wolf Among Us δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πάλαι ποτέ κραταιάς Telltale Games. Το ευχάριστο είναι ότι ανακοινώθηκε και πάλι το sequel από τους νέους ιδιοκτήτες της εταιρείας στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2019.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Η Epic Games ανακοίνωσε ότι από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 31 Δεκεμβρίου θα προσφέρει καθημερινά ένα δωρεάν παιχνίδι για όλους και φυσικά θα σας ενημερώνουμε για όλα!

The Escapists - [Epic Games Store Link]

The Wolf Among Us - [Epic Games Store Link]


Loading