Το BRAVIA CORE φέρνει την καλύτερη κινηματογραφική ψυχαγωγία στις τηλεοράσεις Sony BRAVIA XR

Το BRAVIA CORE που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment (SPE), είναι το σημείο που η ψυχαγωγία συναντά την τεχνολογία και αναπτύχθηκε για να προσφέρει απίστευτες ταινίες και άλλο περιεχόμενο στην υψηλότερη ποιότητα, σε όσους επιλέξουν να αγοράσουν την ολοκαίνουργια σειρά τηλεοράσεων της Sony. Με ταινίες μεγάλου μήκους προεγκατεστημένες σε όλα τα νέα μοντέλα BRAVIA XR, όπως οι Master Series A90J 4K HDR OLED που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και οι επερχόμενες τηλεοράσεις X90J 4K HDR Full Array LED, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια επιλογή από μερικούς από τους πιο πρόσφατους premium και κλασικούς τίτλους SPE και τη μεγαλύτερη συλλογή IMAX® Enhanced. Η BRAVIA CORE είναι η πρώτη υπηρεσία στο είδος της που διαθέτει τεχνολογία Pure Stream™, επιτυγχάνοντας σχεδόν ισοδύναμη ποιότητα UHD BD με μετάδοση δεδομένων σε ταχύτητα έως και 80 Mbps.

Σύμφωνα με τον Keith Le Goy, Πρόεδρο του τμήματος Παγκόσμιας Διανομής και Δικτύων της Sony Pictures Television: 

Συγκεντρώνουμε τους καλύτερους κινηματογραφιστές και τους καλύτερους ηθοποιούς και παραδίδουμε τις ταινίες που δημιούργησαν στους καταναλωτές, μέσω της εξαιρετικής τεχνολογίας της Sony και των καταπληκτικών τηλεοράσεών μας. Η υπηρεσία βίντεο BRAVIA CORE, που περιλαμβάνεται σε κάθε τηλεόραση BRAVIA XR, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης στο σπίτι.

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων BRAVIA XR μπορούν να εξαργυρώσουν ταινίες από μια επιλογή τουλάχιστον 300 τίτλων, συμπεριλαμβανομένων των Venom, Peter Rabbit, Ghostbusters, Blade Runner 2049 και Jumanji: The Next Level, χρησιμοποιώντας BRAVIA CORE credits. Υπάρχουν 10 credits ταινιών που περιλαμβάνονται στις τηλεοράσεις A90J και Z9J και 5 στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς BRAVIA XR. Επίσης, με το BRAVIA CORE έχουν πρόσβαση μέσω συνδρομής σε μια θαυμάσια συλλογή ταινιών για προβολή μέσω streaming, οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές το επιθυμούν, σε ποιότητα έως 4K HDR.

Ο Pete Wood, SVP του τμήματος New Media Distribution, της Sony Pictures Entertainment δήλωσε: 

Για περίπου τέσσερα χρόνια τώρα εργαζόμαστε σε μία επανατοποθέτηση για το πώς πραγματικά φανταζόμαστε την εμπειρία θέασης στο σπίτι και πώς μπορούμε να προσφέρουμε την αξεπέραστη, εντυπωσιακή τεχνολογία την οποία συναντάμε συνήθως στο κινηματογράφο.
Το BRAVIA CORE είναι μια εξαιρετική και διαφορετική εμπειρία. Θα λάβετε το καλύτερο περιεχόμενο που έχει να προσφέρει το στούντιο, από μερικές από τις καλύτερες και νεότερες κυκλοφορίες μας, αλλά και κάποιες από τις κλασικές ταινίες της Sony.

Για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία προβολής στο σπίτι, το BRAVIA CORE προσφέρει πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή ταινιών IMAX Enhanced. Βελτιστοποιημένο για τις BRAVIA XR, προσφέρει αναδιαμορφωμένη εικόνα IMAX® και καθηλωτικό ήχο DTS.

Για τον Bruce Markoe, Επικεφαλής IMAX Post, της IMAX Corporation… 

Το IMAX Enhanced είναι ο καλύτερος τρόπος για να βιώσετε blockbuster παραγωγές εκτός κινηματογράφου. Συνεργαστήκαμε στενά με τη Sony Pictures και την DTS για να επαναδιαμορφώσουμε περισσότερους από 50 τίτλους IMAX Enhanced, ώστε να προσφέρουν την υψηλότερη πιστότητα εικόνας και ήχου σε μια τηλεόραση Sony BRAVIA XR. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη συλλογή IMAX Enhanced στο BRAVIA CORE και ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που αγαπούν οι καταναλωτές για στο IMAX στις καλύτερες της κατηγορίας τους υπηρεσίες περιεχομένου ροής και συσκευές ψυχαγωγίας.

Το περιεχόμενο που έχει καταγραφεί με φιλμ IMAX ή πιστοποιημένες κάμερες, όπως το Spider-man: Far from Home, έχει μια διευρυμένη αναλογία διαστάσεων που σχεδιάστηκε ειδικά για IMAX και «γεμίζει» περισσότερο μέρος της οθόνης. Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν μια πραγματικά υψηλότερη εμπειρία θέασης ταινιών στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων ταινιών (Little Women, A Beautiful Day in the Neighborhood), δημοφιλών ταινιών δράσης (Bad Boys For Life, Baby Driver) και οικογενειακής ψυχαγωγίας (Hotel Transylvania, Smurfs: The Lost Village).

Η κινηματογράφηση έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, και χάρη στις τηλεοράσεις Sony BRAVIA XR και την τεχνολογία αυτών, τώρα μπορείτε να βιώσετε αυτήν την εμπειρία στο σπίτι σας

Με το Studio Access, το οποίο αποτελεί μέρος του πακέτου BRAVIA CORE, οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από επιπλέον πλάνα από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις και ακόμη περισσότερα.

Το BRAVIA CORE είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις τηλεοράσεις BRAVIA XR. Η σειρά BRAVIA XR βασίζεται στο νέο Cognitive Processor XR, ο οποίος χρησιμοποιεί μια εντελώς νέα μέθοδο επεξεργασίας που υπερβαίνει τη συμβατική AI, σχεδιασμένη να αντιγράφει τους τρόπους που βλέπουν και ακούνε οι άνθρωποι. 

Περισσότερα για το BRAVIA CORE: https://www.sony.net/bravia-core

Loading