Total War: WARHAMMER, το εξαιρετικό παιχνίδι στρατηγικής περνά στον κόσμο της φαντασίας [Video]

TWW_PC_2DPACK_TEMP_WEB_UK

Μία εποχή ατέλειωτου πολέμου, χιλιάδες μαχητές συγκρούονται σε τιτάνιες μάχες καθώς όλες οι φυλές πορεύονται στον πόλεμο, η κάθε μία οδηγούμενη από τους ήρωες της και παλεύοντας για την απόλυτη επικράτηση.

Όλες κάτω από τις διαταγές σου!

Ο γενναίος Karl Franz ηγείται της Αυτοκρατορίας των ανθρώπων, με αποστολή να ενώσει τα λάβαρα των κομητειών ενάντια στον κοινό εχθρό.

Διψασμένοι για αίμα και μάχη, οι Greenskins συγκεντρώνουν τις ορδές τους γύρω από τον ατρόμητο Grimgor Ironhide. Orcs και Goblis με άσβηστη δίψα για σφαγή.

Ο High King Thorgrim βασιλεύει τους Νάνους και τα ορεινά φρούριά τους, και βαδίζει επιτέλους μαζί τους σε μία πορεία εκδίκησης για όλα όσα έχουν συμβεί εδώ και χιλιάδες χρόνια σε βάρος τους.

Οι ψιθυριστές φωνές των Vampire Counts καλύπτονται κάτω από τη βούληση του Mannfred von Carstein, καθώς ο στρατός του σηκώνεται για άλλη μια φορά από τον τάφο.

Και ο Παλαιός Κόσμος πλημμυρίζει από τη βρόμα της προδοσίας και του θανάτου, ενώ δυνάμεις ισχυρότερες από κάθε άλλη φορά συγκεντρώνονται σε μία νέα απειλή στο βορά, μια απειλή που διαβρώνει την ίδια την υφή της ύλης και της πραγματικότητας.

Ένας μοναδικός συνδυασμός τιτάνιων real-time μαχών και εθιστικού turn-based sandbox campaign στο χάρτη με πλήρη διαχείριση βασιλείου, πολιτικής και κατασκευής αυτοκρατοριών θα φέρει το Total War: WARHAMMER στην απόγειο της σειράς από πλευράς gameplay.

Ο τίτλος αυτός θα αποτελέσει μία νέα πλήρη σειρά, με περαιτέρω standalone κεφάλαια που όλα μαζί θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη Total War εμπειρία που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα. Μία επική τριλογία που θα θέσει νέους όρους στο fantasy strategy gaming.

Η αυγή μίας νέας εποχής λέγεται Total War: WARHAMMER και φέρνει ένα κόσμο ηρώων, ιπτάμενων μυθικών πλασμάτων, μαγικών καταιγίδων, και στρατών βγαλμένων από τη φαντασία και τον εφιάλτη.

Οι κανόνες αλλάζουν. Το μόνο που μένει για πάντα είναι ο αέναος πόλεμος…

Loading