Τρία κλασικά adventures της LucasArts έρχονται στο Xbox Game Pass

Αν σας έλειψαν τα κλασικά adventure games της LucasArts, τότε θα χαρείτε με την είδηση ότι θα προστεθούν σύντομα οι remastered εκδόσεις ορισμένων από αυτά στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass της Microsoft.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Double Fine του θρυλικού δημιουργού Tim Schafer και μας προετοιμάζει για την προσθήκη των Grim Fandango Remastered, Day of the Tentacle Remastered και Full Throttle Remastered. Οι remastered εκδόσεις έρχονται με αναβαθμισμένα γραφικά, βελτιωμένη διαχείριση και σχολιασμό από τους developers, αλλά όσοι θέλουν να ζήσουν την original εμπειρία θα έχουν την επιλογή.

  • Το Day of the Tentacle κυκλοφόρησε το 1993 ως το sequel του πρωτοποριακού Maniac Mansion και η υπόθεση του περιλαμβάνει ταξίδια στον χρόνο, εναλλαγές χαρακτήρων και μπόλικο χιούμορ προκειμένου να προστατεύσεις τον κόσμο από τον Purple.
  • Το Full Throttle κυκλοφόρησε το 1995 και αφορά την ιστορία του Ben Throttle τον αρχηγό της μιας συμμορίας μηχανόβιων (Polecats) που ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστήρια υπόθεση φόνου.
  • Το Grim Fandango θεωρείται δικαίως μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της εταιρείας. Η υπόθεση του εξιστορεί τα 4 χρόνια της μετά θάνατον ζωής του πρωταγωνιστή Manny Calavera και αποτελεί μια τρομερή μίξη φιλμ νουάρ με τη Μεξικάνικη λαϊκή παράδοση.

Τα τρία adventures θα είναι διαθέσιμα στο Xbox Game Pass από τις 29 Οκτωβρίου 2020, ενώ θα πωλούνται και ξεχωριστά το κάθε ένα σε τιμή €14.99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Xbox]

Loading