Tron 3: Ξεκίνησε η παραγωγή του, πρωταγωνιστής ο Jared Leto!

Το original Tron που κυκλοφόρησε το 1982 δεν είναι εύκολο να το παρακολουθήσει κανείς τη σημερινή εποχή, αλλά σίγουρα το Tron: Legacy του 2010 ήταν μια πάρα πολύ καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας που με τη βοήθεια της τεχνολογίας επέτρεψε στην παραγωγή να δημιουργήσουν μια νεώτερη έκδοση του πρωταγωνιστή Jeff Bridges.

Η εισπρακτική επιτυχία του Tron: Legacy ήταν αναμενόμενο ότι θα άνοιγε την όρεξη της Disney για ακόμη ένα sequel και μάλιστα είχε δοθεί το πράσινο φως για το Tron: Ascension το 2015. Τελικά, η εταιρεία αποφάσισε τότε να ακυρώσει το project επειδή έπεσε έξω με το Tomorrowland και το sequel παρέμεινε στο συρτάρι μέχρι τις μέρες μας.

Δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η Disney επαναφέρει στο προσκήνιο το Tron 3 και μάλιστα ο πρόεδρος του τμήματος Music & Soundtracks της Disney, κ. Mitchell Leib, αποκάλυψε πως ξεκίνησε και πάλι η παραγωγή με πρωταγωνιστή τον Jared Leto σε ένα εξαιρετικό σενάριο! Ο ίδιος είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα πως ενδιαφέρονται να επαναφέρουν στον ρόλο του σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski και να αναθέσουν το soundtrack στους Daft Punk!

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το Tron 3, αλλά σίγουρα μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

[via]

Loading