Twitter: Δοκιμάζει τη λειτουργία Undo Send για τα tweets

Μπορεί να μην δούμε ποτέ το πολυπόθητο Edit button για την επεξεργασία των tweets μετά τη δημοσίευση τους, αλλά τουλάχιστον σύντομα θα υπάρχει η επιλογή για ανάκληση της αποστολής σε περίπτωση που μετανιώσουμε για αυτό που αναρτήσαμε στο Twitter.

Η λειτουργία Undo Send δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία, παρόλα αυτά, η γνωστή αναλύτρια Jane Manchun Wong την εντόπισε στον κώδικα του κοινωνικού δικτύου και δημοσίευσε ένα animation που μας δείχνει τον τρόπο εφαρμογής της. Ουσιαστικά, ο χρήστης θα έχει στη διάθεση του μερικά δευτερόλεπτα (μέχρι να γεμίσει η μπάρα του Undo) για να προχωρήσει σε άμεση ανάκληση του tweet, διαφορετικά θα πρέπει να ακολουθήσει τον παραδοσιακό τρόπο της διαγραφής του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Twitter ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο κοινωνικό δίκτυο της, όπως τα Super Follows για να χρεώνεις τους followers με μηνιαία συνδρομή προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο, αλλά και τα Spaces που θυμίζουν ελαφρώς το ανερχόμενο Clubhouse.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading