Twitter: Ετοιμάζει νέα ενότητα Articles για αναρτήσεις χωρίς όριο χαρακτήρων

Η Twitter προσπαθεί να εξελίξει το κοινωνικό δίκτυο της σε κάτι μεγαλύτερο απ΄ ό,τι είναι ήδη. Αφού διπλασίασε το όριο των χαρακτήρων στα tweets από 140 σε 280, η εταιρεία είναι έτοιμη να λανσάρει μια νέα ενότητα που θα ονομάζεται Articles για να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπτύσσουν τις απόψεις τους σε ένα ενιαίο κείμενο μεγάλου μεγέθους.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η γνωστή ερευνήτρια των social media, Jane Manchun Wong, και ήδη από τις πρώτες αντιδράσεις των χρηστών φαίνεται να υπάρχει διάσταση απόψεων με τα Articles. Αρκετοί θεωρούν σωστή την απόφαση για να μην βλέπουμε συνεχόμενα αριθμημένα tweets, ενώ άλλοι πιστεύουν πως θα χαθεί ο χαρακτήρας του Twitter και θα μετατραπεί σε ένα blogging website τύπου Medium.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μπορούν όλοι οι χρήστες να αναρτούν Articles ή αν θα υπάρχουν προϋποθέσεις για να ξεκλειδώσει η ενότητα, ούτε αν θα υπάρχει δυνατότητα να βγάλεις χρήματα από τη δημοσίευση τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading