Twitter: Φρέσκια εμφάνιση σε Android, iOS και web

H Twitter αποκάλυψε την γραμματοσειρά της πλατφόρμας Chirp τον περασμένο Ιανουάριο και η εταιρεία αποφάσισε τώρα να προχωρήσει στο λανσάρισμα ανανεώνοντας την εμφάνιση του κοινωνικού δικτύου της. Ωστόσο, εκτός από τη νέα γραμματοσειρά, το Twitter πραγματοποιεί επίσης μερικές άλλες αλλαγές στο σχεδιασμό που λέει ότι θα κάνουν τον ιστότοπό και τις εφαρμογές για κινητά πιο προσβάσιμα για τους χρήστες.

Η Twitter ενημέρωσε επίσης την παλέτα χρωμάτων στην πλατφόρμα της προκειμένου να επιτύχει μεγαλύτερη αντίθεση και να μειώσει την μπλε απόχρωση στην επιφάνεια της. Αυτή η αλλαγή, σύμφωνα με την εταιρεία, θα βοηθήσει να κεντρίσει την προσοχή των χρηστών στις φωτογραφίες και τα video που δημιουργούν και κοινοποιούν.

Εάν είστε συνδρομητές στο Twitter Blue, μπορείτε ήδη να αλλάξετε τα χρώματα της εφαρμογής για κινητά αλλά και του εικονιδίου της, τόσο στις συσκευές iOS όσο και στις Android.

Τα νέα κουμπιά του Twitter διαθέτουν υψηλή αντίθεση για να τονίζουν τις σημαντικότερες ενέργειες. Μειώθηκε επίσης ο αριθμός των γκρίζων φόντων και οι περιττές γραμμές διαχωρισμού ενώ το κείμενο πλέον είναι ευανάγνωστο, χάρη στον αυξημένο χώρο.

Οι αλλαγές φαίνεται να έχουν κυκλοφορήσει ήδη ευρέως, όμως ενδεχομένως μία μερίδα χρηστών ίσως χρειαστεί να περιμένει λίγο μέχρι να συναντήσει τη νέα γραμματοσειρά και την ενημερωμένη παλέτα χρωμάτων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading