Ubisoft και Lucasfilm Games ετοιμάζουν νέο open-world παιχνίδι Star Wars!

Η αναβίωση του brand της Lucasfilm Games από τη Disney έχει πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στον χώρο του gaming. Μόλις χτες είχαμε την αποκάλυψη για νέο παιχνίδι Indiana Jones σε συνεργασία με τη Bethesda και πριν από λίγο ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία με την Ubisoft για την ανάπτυξη ενός νέου open-world παιχνιδιού Star Wars!

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Wired, το νέο Star Wars game θα αναλάβει η Massive Entertainment, δηλαδή το studio πίσω από τα The Division και The Crew, και θα είναι το πρώτο Star Wars στο οποίο δεν συμμετέχει η EA μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, δήλωσε

Ο κόσμος του Star Wars είναι ένα τρομερό κίνητρο για τις ομάδες μας προκειμένου να καινοτομήσουν και να ξεπεράσουν τα όρια τους. Το χτίσιμο νέων κόσμων, χαρακτήρων και ιστοριών με θέμα το Star Wars είναι μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένη για τη συνεργασία που ξεκινάμε με τη Lucasfilm Games έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια Star Wars, διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά του, ο Sean Shoptaw, αντιπρόεδρος του τμήματος Interactive Experiences της Disney, τόνισε:

Η EA είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ένας πολύ στρατηγικός και σημαντικός συνεργάτης μας. Απλά νιώθουμε ότι υπάρχει χώρος και για άλλες συνεργασίες.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το νέο project.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading