UHANS i8 Pro: Έρχεται νέα έκδοση με επεξεργαστή Helio P23, 6GB RAM και Face ID

Το UHANS i8 τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών αναγνωστών, μιας και πρόκειται για μια value-for-money περίπτωση που αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ προσιτή τιμή, με κύριο γνώρισμα την τεχνολογία Face ID για βιομετρικό ξεκλείδωμα. Η εταιρεία δεν μένει, όμως, μόνο σε αυτό, αλλά ετοιμάζει και μια νέα έκδοση με ακόμη πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται για το UHANS i8 Pro κάνουν λόγο για επεξεργαστή 64bit octa-core MediaTek MT6763 2.0GHz, ο οποίος ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του συστήματος για καλύτερη συμβατότητα με εφαρμογές σε αναλογία 18:9, μεγαλύτερο εύρος στο βάθος πεδίου για το bokeh effect, σημαντικά ταχύτερο και ομαλότερο multitasking, κανένα κόλλημα στα απαιτητικά παιχνίδια χάριν στον επεξεργαστή γραφικών ARM Mali-G71, ενώ η συνολική απόδοση και αυτονομία βελτιώνονται έως και 50%.

Το UHANS i8 Pro θα διαθέτει, επίσης, 6GB μνήμη RAM DDR4 (αντί 4GB του i8) και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Για την ώρα, πάντως, δεν είναι διαθέσιμο ούτε καν για προπαραγγελία και περιμένουμε ενημέρωση από την εταιρεία μέσα στις επόμενες ημέρες για το νέο μοντέλο.

Γνωρίστε την UHANS και τα smartphones της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Loading