Ultima Forever: Quest for the Avatar, ανακοινώθηκε το free-to-play RPG για iPad και PC!

Οι παλιοί gamers θα θυμάστε σίγουρα το Ultima, μία από τις σημαντικότερες σειρές RPG των 80s και 90s, με συνολικά 10 παιχνίδια το τελευταίο εκ των οποίων κυκλοφόρησε το 1999 (Ultima IX), αλλά ένα MMORPG (Ultima Online) που βρίσκεται online από το 1997 και συνεχίζει να αναβαθμίζεται μέχρι σήμερα!

Ultima Forever: Quest for the Avatar Map

Η ευχάριστη είδηση έρχεται από την Comic Con στο San Diego, όπου η EA Games ανακοίνωσε το Ultima Forever: Quest for the Avatar, ένα νέο free-to-play RPG που θα είναι διαθέσιμο μέσα από την πλατφόρμα Play4Free της εταιρίας, ενώ τη δημιουργία του έχει αναλάβει η Bioware Mythic Studios!

Το Ultima Forever: Quest for the Avatar μας φέρνει πίσω στον κόσμο της Britannia και θα έχουμε πρόσβαση μέσω iPad και PC, με δυνατότητα συγχρονισμού μεταξύ των διαφορετικών πλατφόρμων και υποστήριξη multiplayer.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τη beta έκδοση από σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ultima Forever (απαιτείται λογαριασμός στο Origin), ενώ η τελική έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη αργότερα.

[via Mashable]

Loading