Valve Index: Έρχεται το Μάιο το VR headset της εταιρείας

Να που και η Valve μπαίνει στον χορό των VR headsets δημοσιεύοντας από το πουθενά το πρώτο teaser για τη δική της συσκευή με ονομασία Valve Index, η οποία υποτίθεται ότι θα φτάσει στα χέρια των καταναλωτών μέσα στο Μάιο.

Δεν έχουμε αναλυτικές πληροφορίες για τις δυνατότητες του Valve Index και φανταζόμαστε ότι η εταιρεία θα τις μοιραστεί με το κοινό μέσα στις επόμενες ημέρες. Παρόλα αυτά, διακρίνουμε τον μηχανισμό ρύθμισης της απόστασης της κόρης του ματιού από το φακό, μια πολύ σημαντική παράμετρος που λείπει από το Oculus Rift S.

Επίσης, το Valve Index φαίνεται να διαθέτει ενσωματωμένες κάμερες, χωρίς αυτό να σημαίνει, ωστόσο, ότι χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση της θέσης του χρήστη. Θα μπορούσαν να αφορούν την χαρτογράφηση του περιβάλλοντα χώρου για ενίσχυση της εικονικής πραγματικότητας, αλλά αυτό θα το δούμε όταν αποκαλυφθούν με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του.

Εξάλλου, η Valve εργάζεται επάνω στη δημιουργία των νέων VR τηλεχειριστηρίων με ονομασία Knuckles, τα οποία είχαν πρωτοανακοινωθεί το 2016 και φαίνεται ότι έχει αλλάξει ριζικά ο σχεδιασμός τους από τότε.

[Valve]

Loading