Vernee MIX 2: Νέος ανταγωνιστής του Xiaomi Mi MIX 2 και δυνατότητα να το πάρεις με μόλις $99.99 [Video]

Από bezel-less smartphone να φαν κι οι κότες πλέον, αφού όλοι σχεδόν οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν λανσάρει τις δικές τους προτάσεις ακολουθώντας την τάση που δημιούργησε το Xiaomi Mi MIX. Η Vernee ήταν μία από τις πρώτες που παρουσίασαν bezel-less smartphone και συνεχίζει τώρα με το Vernee MIX 2.

Η νέα συσκευή έρχεται με tri-bezel-less σχεδιασμό που χωρά οθόνη 6.0'' Full HD αναλογίας 18:9 σε σώμα smartphone που παραδοσιακά θα χωρούσε οθόνη 5.5'' αναλογίας 16:9. Αυτό συνεπάγεται ότι τα περιθώρια στην επάνω, αριστερή και δεξιά πλευρά έχουν εκμηδενιστεί.

Το Vernee MIX 2 διαθέτει premium μεταλλική κατασκευή με γυαλί εμπρός και πίσω, με την πίσω πλευρά να καθρεφτίζει. Δεν λείπει, επίσης, η διπλή κάμερα και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων σε κεντρικό σημείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Vernee MIX 2, αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας γίνεται λόγος για πολλές "δυάδες", όπως διπλό σύστημα, διπλό γυαλί, διπλή κάμερα, διπλό ηχείο, δύο ημέρες αυτονομία κλπ.

Σε ό,τι αφορά την τιμή του δεν έχουμε κάτι οριστικό για την ώρα, ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην επίσημη ιστοσελίδα και ποιος ξέρει, ίσως είστε εσείς ένας από τους 100 τυχερούς που θα το πάρουν σε τιμή μόλις $99.99.

Loading