Video-αφιέρωμα στα κορυφαία παιχνίδια του PlayStation 4

Σίγουρα η έλευση του PlayStation 5 στην αγορά σε λιγότερο από ένα μήνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των gamers, παρόλα αυτά, το PS4 παραμένει μία από τις πιο επιτυχημένες παιχνιδοκονσόλες όλων των εποχών, η οποία μας χάρισε πολλές μαγικές στιγμές με τα 4000+ παιχνίδια που κυκλοφόρησαν σε αυτήν την πλατφόρμα (και έπεται συνέχεια για τουλάχιστον ακόμα 2 χρόνια).

Σε μια προσπάθεια να αποτίσουν φόρο τιμής στην απερχόμενη παιχνιδοκονσόλα, τα παιδιά του καναλιού PlayStation Access δημιούργησαν ένα video-αφιέρωμα στα κορυφαία παιχνίδια (κατά την άποψη τους) για το PS4, το οποίο έχει διάρκεια 3 λεπτά και μας δείχνει στιγμές από 184 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των God of War, Uncharted, The Last of Us, Final Fantasy VII κ.ά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη λίστα τους βρίσκονται και μη-αποκλειστικοί τίτλοι που είναι διαθέσιμοι και σε άλλες πλατφόρμες.

Ό,τι πρέπει για τον πρωινό καφέ μας…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading