ViewSonic VX85: H βραβευμένη με iF Design Award σειρά οθονών

Η ViewSonic παρουσιάζει τη βραβευμένη με iF Design Award σειρά οθονών VX85. Σχεδιασμένες για μοναδική οικιακή ψυχαγωγία και εμπειρία home studio, οι νέες οθόνες διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα εργονομικών και τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Η σειρά VX85 διατείθεται σε δύο μεγέθη, 24 και 27 ιντσών και φέρει καινοτόμα δακτυλιοειδή σχεδίαση, που επιτρέπει εύκολη στροφική ρύθμιση κλίσης/περιστροφής της οθόνης και πρακτική διαχείριση καλωδίων. Η κομψή, με πολύ λεπτό πλαίσιο, σχεδίαση σε συνδυασμό με το φίλτρο μπλε φωτός, διασφαλίζουν την απόλυτα άνετη θέαση, ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες συνθήκες του περιβάλλοντος.

Βραβευμένη με iF Design Award πρακτική σχεδίαση και αισθητική

Η μοναδική περιστροφική σχεδίαση των νέων οθονών VX85 της ViewSonic επιτρέπει κλίση -5 έως +20 μοίρες και περιστροφή μέχρι και 30 μοίρες. Το πολύ λεπτό πλαίσιο του IPS panel δίνει μία σικάτη αίσθηση. Όσοι χρήστες έχουν «καλλιτεχνική φύση» θα βρουν το αόρατο VESA mount και την αισθητική μαύρου και ασημί χρώματος, απόλυτα ταιριαστά με τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Η εξαιρετική σχεδίαση της VX85 έχει βραβευτεί με το παγκοσμίου φήμης iF Design Award, για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στην οικιακή ψυχαγωγία, με μεγάλη ποικιλία εφαρμογών απεικόνισης. Η κομψή, μακρόστενη βάση της οθόνης, που χρησιμεύει και για την περιέλιξη των καλωδίων, αναδείχθηκε ως ένα χαρακτηριστικό εξαιρετικής σχεδίασης. Ακόμα, η VX85 αποδίδει υψηλή ποιότητα εικόνας και ομοιομορφία στη φωτεινότητα, από οποιοδήποτε σημείο θέασης.

vx85-product-image-3.jpg

Μοναδική λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση

Στη νέα σειρά οθονών VX85, οι καταναλωτές θα επωφεληθούν από τη χρηστικότητα της θύρας USB-C, που λειτουργεί ως audio, video και τροφοδοτικό 60W, προσφέροντας συμβατότητα με πληθώρα από laptops, tablets, smartphones και PC. Το μοντέλο VX2485 διαθέτει επιπλέον θύρες HDMI και VGA, ενώ η VX2785 διαθέτει και θύρες DP για μεγαλύτερη ευελιξία. Η καλοσχεδιασμένη συσκευασία τύπου “pizza box” και η συναρμολόγηση χωρίς εργαλεία, επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Άνετη και ποιοτική θέαση

Η ευχάριστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας προϋποθέτει τα υψηλότερα στάνταρ άνετης θέασης και τελειότητας στην απεικόνιση, ειδικά για πολύωρη χρήση όπως στο gaming, στις ταινίες και τα διάφορα εργασιακά projects. Η πρόσφατα αφιχθείσα VX85 διαμορφώνει ένα ιδανικό περιβάλλον, χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο μπλε φωτός, με πιστοποίηση TÜV και την τεχνολογία Flicker Free. Τέλος, η ανώτερης ποιότητας απεικόνιση επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία SuperClear IPS panel, η οποία εγγυάται σταθερή φωτεινότητα και καθαρές εικόνες, ανεξάρτητα από τη θέση του θεατή.

Photo Gallery

Loading