vivo Y22s: Ένα από τα εντυπωσιακότερα all-around smartphones για να ζεις πιο έξυπνα!

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να διεισδύσει μια εταιρεία στην ιδιαίτερα κορεσμένη αγορά των smartphones είναι να προσφέρει ιδανικές λύσεις με σεβασμό στις επιθυμίες και στο πορτοφόλι του κάθε καταναλωτή. Η vivo γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες της αγοράς, γεγονός που αποδεικνύεται από την εξαιρετική πορεία της στην Κίνα, και γι’ αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον των καταναλωτών και στην χώρα μας, παρότι δραστηριοποιείται επίσημα μόλις λίγους μήνες.

Η εταιρεία έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής με το λανσάρισμα των πρώτων συσκευών της και τώρα επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ακόμη εξαιρετική πρόταση που απευθύνεται στο entry-level κοινό. Ο λόγος για το vivo Y22s, το νέο μοντέλο της Y Series που το λες entry-level μόνο στην τιμή του, μιας και προσφέρει στον χρήστη ένα εντυπωσιακό design, κορυφαίες δυνατότητες κάμερας, hardware υψηλών επιδόσεων και εξαιρετική αυτονομία. Και όλα αυτά σε τιμή μόλις €229.99!

vivo-y22s-adv.jpg

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η πρώτη επαφή με το vivo Y22s είναι αυτό που θα σε κάνει να το αγαπήσεις. Άνετο στο κράτημα, ελαφρύ για να μην σε κουράζει και με το πίσω μέρος να κρατά μακριά τις δαχτυλιές, τις γρατζουνιές και την βρωμιά, το vivo Y22s μετατρέπεται σε ένα κόσμημα στο χέρι του χρήστη που μπορεί να νιώθει υπερήφανος για το smartphone του κάθε φορά που το βγάζει από την τσέπη του, σε βαθμό που να αφήνει την παρέα του με το στόμα ανοικτό όταν αποκαλύπτει την τιμή του.

Με καθαρό design και ελαφρές κυρτές γωνίες, ένα ιδιαίτερο camera module που φιλοξενεί το σύστημα της τριπλής AI κάμερας, αλλά και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά που δίνει λύση σε όσους δεν έχουν επενδύσει σε ασύρματα ακουστικά. Στην πρόσοψη ξεχωρίζει η 6.55’’ LCD οθόνη με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz και τεχνολογία Eye Protection που προσδίδει αυτήν την απολαυστικά ομαλή εμπειρία χρήσης και θέασης του περιεχομένου και των games, ενώ στην δεξιά πλευρά και συγκεκριμένα στο πολύ διακριτικό home button έχει ενσωματωθεί ο ταχύτατος και αξιόπιστος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφαλές και άνετο ξεκλείδωμα!

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι το vivo Y22s είναι πιστοποιημένο στα πρωτόκολλα IP5X/IPX4 για προστασία από νερό και σκόνη, επομένως, μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση κάποιου μικροατυχήματος.

vivo-y22s-adv-4.jpg


Υψηλές επιδόσεις και Κορυφαία Εμπειρία Κάμερας

Το vivo Y22s ανήκει στην mid-range κατηγορία και γι’ αυτό η εταιρεία επέλεξε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 680, ωστόσο, έχει παντρέψει με εξαιρετικό τρόπο το hardware (6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο) και το software της συσκευής για να προσφέρει στον χρήστη μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης που θα ζήλευαν πολλά smartphones της ανώτερης κατηγορίας.

Ιδανικό για χρήση στην εργασία, αλλά και σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, το vivo Y22s γίνεται με ευκολία ο απόλυτος σύντροφος για να διεκπεραιώσεις όλες τις διεργασίες, να περιηγηθείς στα κοινωνικά δίκτυα και το Διαδίκτυο, να παίξεις κορυφαία games με άνεση, αλλά και να εκφράσεις την δημιουργικότητα σου χωρίς περιορισμούς χάριν στις δυνατότητες του συστήματος της κάμερας του.

vivo-y22s-adv-6Rytu.jpg

Η vivo έχει τοποθετήσει κύριο αισθητήρα 50MP και τον συνοδεύει με δύο ακόμη αισθητήρες 2MP + 2MP που βοηθούν σημαντικά στην λήψη περισσότερες πληροφορίας για εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και στις νυχτερινές λήψεις με την λειτουργία Super Night Selfie! Η τεχνολογία Bokeh και Face Beauty προσθέτει αληθοφανές βάθος και ζωντάνια στις selfies και τα videos, τόσο με την κύρια κάμερα, όσο και με την selfie κάμερα στην πρόσοψη που μάλιστα ενσωματώνει τεχνολογία Face Wake για αστραπιαίο βιομετρικό ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

Η εξαιρετική εμπειρία χρήσης οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό και στο λειτουργικό σύστημα Android 12 με το πολύ ελαφρύ και χρηστικό περιβάλλον χρήσης FunTouchOS 12, το οποίο προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων για να μετατρέψεις το vivo Y22s στην απόλυτη προσωπική συσκευή σου. Για τους gamers αξίζει να αναφέρουμε ότι συμπεριλαμβάνεται το Ultra-Game mode και η τεχνολογία Multi Turbo 5.5 που βελτιστοποιεί την συσκευή για gaming sessions χωρίς παρεμβολές από άλλες ειδοποιήσεις και μηνύματα, αλλά για τους multitaskers υπάρχει και το Game Picture-in-Picture mode που επιτρέπει να απαντάς ταυτόχρονα στα σημαντικά μηνύματα χωρίς να φεύγεις από το παιχνίδι σου.

vivo-y22s-adv-2.jpg

Ξέχασεςτον φορτιστή στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα με την αστείρευτη Μπαταρία του vivo Y22s

Όλα αυτά δεν θα είχαν κανένα νόημα αν θα έπρεπε να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου την μπαταρία και να κουβαλάς μαζί σου τον φορτιστή. Το vivo Y22s σου προσφέρει αυτές τις δυνατότητες και σε προκαλεί να το χρησιμοποιείς έντονα καθόλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς η μπαταρία χωρητικότητα 5000mAh και οι βελτιστοποιήσεις που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία σου βγάζουν με άνεση σχεδόν δύο ημέρες χρήσης με μία φόρτιση. Ξεχάστε, λοιπόν, καλώδια, φορτιστές και powerbanks!

Έξυπνη τεχνολογία πραγματικά για όλους

Δεν χώρα αμφιβολία ότι το vivo Y22s παίζει χωρίς αντίπαλο σε αυτήν την κατηγορία τιμής και δίκαιο θεωρείται ως το κορυφαίο all-around smartphone για κάθε χρήστη!

Loading