Βραβείο "Most useful application" στην εφαρμογή του Vrisko.gr για iPhone και Android κινητά

Vrisko App

Το vrisko app απέσπασε το βραβείο της πιο χρήσιμης και χρηστικής εφαρμογής - “Most useful application” award - στα «Mobile & Apps Awards» του 2ου Συνεδρίου InfoCom Apps, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 στο Divani Caravel.

Η οργανωτική επιτροπή έκρινε πως η mobile εφαρμογή vrisko app αποτελεί ένα σύγχρονο και απαραίτητο εργαλείο αναζήτησης για όλους. Με πλεονέκτημα το λιτό σχεδιασμό για ευκολία στη χρήση, η εφαρμογή καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να βρει τι υπάρχει γύρω του, όπως εφημερεύοντα φαρμακεία, βενζινάδικα, parking, γιατρούς, εστιατόρια, fast food, ATM τραπεζών, αλλά και ό, τι άλλο ψάχνει ανάμεσα σε περισσότερες από 700.000 επιχειρήσεις / επαγγελματίες και σημεία ενδιαφέροντος.

Επιπλέον πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι η πλήρης βάση Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών που διατίθεται προς αναζήτηση (ΚΕΠ, Ασφαλιστικά ταμεία, Υπουργεία, Υπηρεσίες, ΔΟΥ) και η απεικόνιση της πλειονότητας των αποτελεσμάτων στο χάρτη (τα γεωκωδικοποημένα δεδομένα αποτελούν πάνω από το 80% του συνόλου) με επιπλέον δυνατότητα δρομολόγησης.

Επίσης, οι αναζητήσεις των χρηστών διευκολύνονται από τα πολλαπλά φίλτρα αποτελεσμάτων που υπάρχουν και από τη δυνατότητα που παρέχεται για customization (buttons που επιλέγει καθένας για το menu του) 6 κατηγοριών ταχείας αναζήτησης μέσα από 52 διαφορετικές επιλογές. Τέλος, τόσο στην ενότητα vrisko + όσο και στην κεντρική σελίδα υπάρχουν στη διαθεσιμότητα του χρήστη «έξυπνες» προτεινόμενες αναζητήσεις, που στηρίζονται στη δική του δραστηριότητα (αναζητήσεις) αλλά και στων υπολοίπων χρηστών σε κάθε περιοχή.

Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα το "Που" βρίσκεται ο χρήστης μόλις εισέλθει σε αυτή και στην συνέχεια εκείνος συμπληρώνει απλά το "Τι" ψάχνει. Υπάρχει βεβαίως και η επιλογή "Αλλού" για να επιλέξει κανείς διαφορετική περιοχή από αυτή που βρίσκεται εκείνη την στιγμή. Οι χρήστες έχουν ανταποκριθεί πάρα πολύ θετικά στην εφαρμογή η οποία μετράει ήδη 65.000 downloads σε iPhone και Android και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τους ίδιους τους χρήστες.

To vrisko.gr θα συνεχίσει να επενδύει στις iPhone και Android εφαρμογές του, εμπλουτίζοντάς τες με νέες υπηρεσίες, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους χρήστες του τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τοπικής Αναζήτησης στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη Newsphone Hellas

Η Newsphone Hellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet. Μέσω του 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr δίνει αφενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (local search) στους χρήστες και αφετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

 

Loading