Wasteland 2: Διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο GOG!

Μετά από αρκετό καιρό το κατάστημα GOG προσφέρει ένα παιχνίδι εντελώς δωρεάν, αυτή τη φορά με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων. Πρόκειται για το Wasteland 2 Director’s Cut Digital Classic Edition, το οποίο μπορεί ο καθένας να προσθέσει εντελώς δωρεάν από εδώ στη βιβλιοθήκη του μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου 2019.

Όσοι προχωρήσετε στην απόκτηση του, θα παρατηρήσετε ότι το πακέτο περιλαμβάνει και το Wasteland 1, επομένως, είναι μια καλή ευκαιρία να παίξετε τα δύο πρώτα επεισόδια, ενόψει της κυκλοφορίας του Wasteland 3 τον Μάιο του 2020.

Το Wasteland 2 αποτελεί την άμεση συνέχεια του Wasteland που κυκλοφόρησε το 1988 και ενέπνευσε τη δημιουργία της σειράς Fallout. Μέχρι τότε, δεν υπήρχε κανένα άλλο παιχνίδι cRPG που να επιτρέπει στους παίκτες να διαχειρίζονται ξεχωριστά κάθε μέλος της ομάδας του.

Το Wasteland ήταν πρωτοποριακό και για το γεγονός ότι ο παίκτης είχε πολλούς τρόπους για να λύσει έναν γρίφο, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα πρότυπα της εποχής. Σήμερα διατηρήσαμε όλα αυτά τα στοιχεία που ενθουσίασαν το κοινό και τα εκσυγχρονίσαμε για το Wasteland 2. Η ωμή δύναμη δεν είναι αρκετή για να επιβιώσετε σε αυτόν τον κόσμο…


Loading