Wasteland 3: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Από την E3 2019 του περασμένου Ιουνίου είχαμε να δούμε κάτι σχετικό με το Wasteland 3, αλλά φαίνεται ότι η δημιουργός inXile Entertaiment περίμενε την εκδήλωση X019 για να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επεισοδίου, χωρίς να παραλείψει να δημοσιεύσει και ένα νέο πολύ πιο σκοτεινό trailer.

Στο Wasteland 3 μεταφερόμαστε στο παγωμένο Κολοράντο και σύμφωνα με τους δημιουργούς θα δούμε ένα νέο σύστημα δράσης με ασύγχρονο gameplay, περιβαλλοντικούς κινδύνους και την υπόθεση να εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα πάρει ο χρήστης στην πορεία του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μεταφερθεί σε διαφορετικές τοποθεσίες σε σύγκριση με κάποιον άλλο gamer, και φυσικά η ιστορία του να έχει διαφορετική εξέλιξη και τέλος. Στα θετικά η προσθήκη οχήματος για να μεταφέρεσαι γρήγορα από τη μία τοποθεσία στην άλλη.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο που μαθαίνουμε είναι ότι αποτελεί εντελώς ξεχωριστό επεισόδιο σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο, άρα δεν χρειάζεται να έχεις παίξει τα προηγούμενα για να ασχοληθείς μαζί του. Περιλαμβάνει περισσότερες από 500.000 ηχογραφημένες γραμμές διαλόγου και το soundtrack δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Mary Ramos, υπεύθυνη για τον ίδιο τομέα σε πολλές ταινίες του Quentin Tarantino.

Το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2020 για Windows PC, macOS, Linux, Xbox One, PS4 και θα συμπεριληφθεί από την πρώτη ημέρα στην υπηρεσία Xbox Game Pass. Έχουν ανοίξει οι προπαραγγελίες ήδη σε GOG, Steam και Microsoft Store.


Loading