Wasteland 2: Κυκλοφόρησε και ήδη ξεπέρασε το $1.5 εκατ. σε πωλήσεις [Videos]

Wasteland-2

Το Wasteland 2 ήταν ένα από τα gaming projects που προέκυψαν μέσα από την πλατφόρμα Kickstarter και ώθησαν πολλούς δημιουργούς να στραφούν στο crowd-funding για να προχωρήσουν στην υλοποίηση των ιδεών τους. Η συνέχεια του δημοφιλούς cRPG βρήκε στήριγμα σε περισσότερους από 60.000 χρηματοδότες, οι οποίοι συγκέντρωσαν περισσότερα από $3 εκατ. για να το δουν να γίνεται πραγματικότητα.

Ο καιρός πέρασε και το παιχνίδι διατίθεται πλέον μέσα από τις πλατφόρμες GOG και Steam, και μέσα σε 4 ημέρες κυκλοφορίας έχει ξεπεράσει ήδη το $1.5 εκατ. τζίρο με αποτέλεσμα οι δημιουργοί της InXile Entertainment να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αλλά και να παίρνουν κουράγιο για την ολοκλήρωση του επόμενου μεγάλου project (Torment: Tides of Numenera - $4 εκατ. στο Kickstarter).

“Το Wasteland 2 αποτελεί την άμεση συνέχεια του Wasteland που κυκλοφόρησε το 1988 και ενέπνευσε τη δημιουργία της σειράς Fallout. Μέχρι τότε, δεν υπήρχε κανένα άλλο παιχνίδι cRPG που να επιτρέπει στους παίκτες να διαχειρίζονται ξεχωριστά κάθε μέλος της ομάδας του.

Το Wasteland ήταν πρωτοποριακό και για το γεγονός ότι ο παίκτης είχε πολλούς τρόπους για να λύσει έναν γρίφο, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα πρότυπα της εποχής. Σήμερα διατηρήσαμε όλα αυτά τα στοιχεία που ενθουσίασαν το κοινό και τα εκσυγχρονίσαμε για το Wasteland 2. Η ωμή δύναμη δεν είναι αρκετή για να επιβιώσετε σε αυτόν τον κόσμο…”

Δείτε παρακάτω τα επίσημα launch και combat trailers:

Loading