LG

webOS Hub: Η αναβαθμισμένη έκδοση του webOS της LG για έξυπνες τηλεοράσεις

Η LG έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πλατφόρμα έξυπνων τηλεοράσεων με την πρόσφατη κυκλοφορία του webOS Hub της, μια αναβαθμισμένη έκδοση της λύσης webOS της για τρίτους συνεργάτες. Παρέχοντας περισσότερες εξατομικευμένες επιλογές στους κατασκευαστές έξυπνων τηλεοράσεων και περισσότερη άνεση και περιεχόμενο στους τελικούς χρήστες, το webOS Hub θα είναι διαθέσιμο σε ένα διευρυμένο δίκτυο 200 συνεργαζόμενων εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa και Hyundai. Πρόκειται για αριθμό συνεργατών που είναι αυξημένος κατά δέκα φορές από τότε που η LG ξεκίνησε την αδειοδότηση του οικοσυστήματος webOS της στις αρχές του 2021.

Το webOS Hub δεν είναι απλώς μια «έξυπνη» πλατφόρμα. Υποστηρίζεται από τεχνολογικούς συνεργάτες της LG, όπως είναι οι Dolby, Realtek, Gracenote και CEVA και έχει πιστοποιηθεί από περισσότερους από 160 ραδιοτηλεοπτικούς φορείς από όλο τον κόσμο. Η νέα αναβάθμιση αποδεικνύει εκ νέου τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει την απόλυτη εμπειρία χρήστη σε περισσότερους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Το webOS Hub δίνει τη δυνατότητα στα brands να προσαρμόζουν το interface του χρήστη (UI) με διάφορους τρόπους, όπως προσαρμογή της αρχικής οθόνης με επιλογή του συνδυασμού χρωμάτων, εφαρμογή οπτικού στυλ που συνάδει με την ταυτότητά τους ή εισαγωγή ενός λογοτύπου. Με τη δυνατότητα προσαρμογής του webOS Hub, η LG δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές έξυπνων τηλεοράσεων να διαφοροποιούν τα προϊόντα τους παρέχοντας παράλληλα μια πιο εκτεταμένη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη.

webos-new-1.jpg

Με βελτιωμένη χρήση και δυνατότητες εξατομίκευσης, το webOS Hub παρέχει στους χρήστες προτεινόμενο περιεχόμενο για έλεγχο με βάση τις προτιμήσεις τους. Η λειτουργία Next Pick προτείνει έως και τρία ζωντανά προγράμματα, από σταθμούς εκπομπής ή συνδεδεμένο αποκωδικοποιητή, καθώς και έναν τίτλο VOD ή εφαρμογή, διευκολύνοντας τον χρήστη στην επιλογή του. Επιπλέον, η νέα ενημέρωση υποστηρίζει τον Magic Explorer της LG, ο οποίος εμφανίζει πληροφορίες σχετικές με το περιεχόμενο που αναπαράγεται, όπως βιογραφικά στοιχεία ηθοποιών και τοποθεσίες γυρισμάτων.

Το webOS Hub παρέχει επίσης μια βελτιωμένη εμπειρία θέασης με το Clear Voice PRO, που ενισχύει την ηχητική απόδοση των διαλόγων. Όπως και με τον προκάτοχό του, το webOS Hub διαθέτει σημαντικές υπηρεσίες περιεχομένου όπως τα Netflix, Disney+, Prime Video και η δωρεάν, premium υπηρεσία περιεχομένου της LG, τα κανάλια LG. Σε αυτές τις νέες υπηρεσίες ροής συμμετέχουν πλατφόρμες όπως το Fubo TV, με τη δημοφιλή υπηρεσία παιχνιδιών cloud, όπως η NVIDIA GeForce NOW που θα προστεθεί επίσης.

Μαζί με την πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου υψηλής ποιότητας, η ολοκληρωμένη λύση της LG για έξυπνες τηλεοράσεις παρουσιάζει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως προηγμένη επεξεργασία εικόνας, υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης (VRR) και το Game Optimizer, το οποίο προσφέρει τελειοποιημένη εικόνα και ρυθμίσεις ήχου για διαφορετικά είδη παιχνιδιών. Οι πρώτες τηλεοράσεις OLED με υποστήριξη webOS Hub από τις συνεργαζόμενες μάρκες τηλεοράσεων θα κυκλοφορήσουν σύντομα, παρέχοντας σε περισσότερους χρήστες τις εξαιρετικές δυνατότητες και την αξία που είναι ήδη γνωστές στους πελάτες της LG σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες από 120 εκατομμύρια συσκευές σε 150 χώρες τροφοδοτούνται τώρα από το webOS – ένας αριθμός που πρόκειται να αυξηθεί με τη διαθεσιμότητα του νέου και βελτιωμένου webOS Hub.

Loading