Τα WHAT’S UP FunLabs επιστρέφουν με θέμα το Gaming

WHATS-UP-FunLab_Gaming

Οι λάτρεις των games μπορούν να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη εμπειρίες για gaming. Θα ενημερωθούν για το overclocking, τις μεθόδους ψύξης δηλαδή που αυξάνουν τη συχνότητα λειτουργίας των υποσυστημάτων ενός υπολογιστή (επεξεργαστής και κάρτα γραφικών), βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις του, θα μάθουν τα πάντα για το case modding, τη διαφοροποίηση δηλαδή του κουτιού ενός υπολογιστή σε σχέση με το πώς αυτό ήταν αρχικά, ενώ Έλληνες cosplayers (προέρχεται από τις λέξεις costume και player) θα αναπαριστούν γνωστούς ήρωες από video games και comics, λύνοντας όλες τις απορίες για το πώς έφτιαξαν τα κουστούμια τους.

Και για όποιον θέλει να λάβει μέρος σε ένα από τα δύο συναρπαστικά τουρνουά Pro Evolution Soccer 2015 και Call of Duty μπορεί να μπει στο www.whatsup.gr μέχρι την Παρασκευή 03/04 και να δηλώσει συμμετοχή. Οι νικητές κερδίζουν πλούσια δώρα, όπως ένα ταξίδι για δύο στη Gamescom στη Γερμανία, κονσόλες Xbox One και παιχνίδια Battlefield: Hardline.

Τα WHAT’S UP FunLabs powered by MAD είναι μια σειρά από νεανικά workshops, που στόχο έχουν να εμπνεύσουν τους νέους, να τους προσφέρουν πρωτότυπες εμπειρίες και να τους εμπλέξουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, υπό την καθοδήγηση ειδικών. Μετά τα workshops για Electronic Dance Music και το Dance Fitness ήρθε η σειρά των Games.

Το επόμενο ποιο θα είναι;

This entry was posted in Gaming, Misc. Bookmark the permalink.